היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ברור לי שכל אחד וצרות שלו אבל אני רואה פה היום ביום המשפחה כעסים ומרמור על בני הזוג וכל כך כואב לי. אתמול בלילה בעל של בת דודה של בעלי נפצע אנוש בתאונת דרכים נכון לכרגע הוא נע בין החיים למוות והמצב לא ברור והעתיד לא ידוע. בחור צעיר אב לילדים בני שנה וחצי עד תשע ביום המשפחה יש ילדים שיושבים אצל סבתא ולא יודעים שככל הנראה אבא שלהם כבר לא יחזור הביתה היום בחרתי להודות על מה שיש לי ולא לבכות על מה שחסר ולנסות להקפיד על זה כמה שיותר.
ובנימה כואבת זאת אודה לכולכן כל מי שיכולה מאמינה ומוכנה להתפלל לרפואת עודד בן יונה
14 תגובות
עמוד 1
בשורות טובות ורפואה שלמה!!!!
זה בהחלט מכניס לפרופורציה. בעל במצב אנוש-האהבה שלך-הלב שלך-הבחירה...ברור שזה המצב הגרוע מכל. מקווה שיבריא ויחזור לתפקוד מלא. רפואה שלמה.
כל כך צודקת . הלוואי הלוואי שיצא מזה כמה שיותר מהר ויחזור הביתה לילדים ולאשתו אמן!
רפואה שלמה
רפואה שלמה אמן ואמן
רפואה שלמה
אויש סיון הרגת אותי עכשיו שלא נדע פייס: ortal_hori
שב״ה תהיה לו רפואה שלמה
רפואה שלמה
הלוואי ויצא מזה! רפואה שלמה. ואכן מכניס לפרופורציות
בבית של הורי תמיד לימדו אותי לא רק להסתכל על עצמנו...אלא לראות את האנשים מסביבנו גם את אלו שבמצב פחות טוב מאיתנו ולהבין שיש דברים שנראים לנו כ"כ גרועים אבל כשנסתכל על כאלו שח"ו לא בריאים,בלי כסף וכו'.נדע להודות על מה שיש. זה הכלל שמלווה אותי כול החיים.... התפילה הקבועה שלי כול יום היא :שתמיד ימשיך להיות טוב במו עכשיו ושלא נגיע למצב שנבין שפעם היה טוב ועכשיו גרוע........ ושד' יעזור לנו...שנסע בריאים ונחזור בריאים...ורק בריאות לכולם כי זה המפתח לחיים. שד' ישלח לו רפואה שלמה...בעז"ה אוסיף אותו לרשימת החולים שלי....ושכולם יתרפאו בעז"ה במהרה. ד' יאמר לצרותינו די.
בנות תודה לכולכן אודה אם תמשיכו להתפלל אני יכולה לעדכן שיש שיפור קל
ב"ה!!!!
מתפללת
שמחה לראות שיש שיפור קל בעה יהיה בסדר נתפלל בשורות טובות