היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כתבתי סיפור והכל נמחק.אוף. בכל אופן לדעתי לפחות לפעמים את צריכה לקבל פינוקים כל אחד והפינוקים שלו. אני למשל לא שמה על חגים כמו חג האהבה, לא הישראלי ולא הלועזי, לא על תחילת השנה האזרחית..היום הולדת שלי כן..בנתיים..עוד לא עברתי את 30
מאמי, הם לא כמונו, אנחנו אוהבות להפתיע, לתת מתנות קטנות, להשאיר פתקים קטנים... והם פשוט לא יודעים לעשות את זה!! לאט לאט תסבירי ותטפטפי לו מה את רוצה שהוא יעשה בשבילך זה עובד בסוף, מניסיון
טוב, אני חייבת לומר לך שאת מגזימה..... פייס: ortal_hori
תקחי את הויזה וזהו חחח
חחחחחחחחחחחחח גלי
זה כי גברים לא מבינים רמזים, זה ידוע. צריך לרמוז בצורה ברורה מה את רוצה
אני עם יוליה חח ועם אורטל חחח!
בעלי הכי לא ספונטני ומפתיע שיש, וכמה שזה מעצבן לפעמים - זה מה יש ועם זה ננצח! אני קונה לעצמי מה שאני צריכה: בגדים, איפור, ריהוט ופריטי עיצוב לבית לפי הצורך והתקציב. חופשה במתנה בחייייייים לא אראה ממנו (הוא כבד... הוא צריך חודש מראש לתכנן יחד איתי אחרת כלום לא יוצא לפועל.) ותכשיטים הוא בטוח שאם הוא יבחר לי אז או שאני אחליף או שאני לא אחליף ואשנא את זה. ככה הוא.....
אז הפתרון שלי (זמנית) לדאוג לעצמי שלא יחסר לי כלום ולהניח לו להפתיע אותי בקפה בבוקר וקיפול הרי כביסה. זו הדרך שלו לפנק, אז נזרום.
אצלנו שנינו לא שמים על מתנות לשמחתי.. לא ימי הולדת ולא חגים.. אם אחד מאיתנו רוצה משהו פשוט מתייעצים ובהתאם לתקציב קונים.. מה שחשוב בעיניי זה היומיום ולא מתנות.
לגביי חגים שציינת, אני מסכימה עם בעלך. יותר "חשוב" בעיני לחגוג את פסח וחנוכה מאשר לקבל מתנה ביום המשפחה
מתוקונת אני לא כל כך מסכימה... גם כשהמצב הכלכלי דוחק אפשר להפתיע, אז לא נצפה לטבעת יהלום גרנדיוזית בכל חג, כמו שעדן אמרה זה יכול להיות משהו קטן מהחנות של הכל בשקל או שיקטוף פרח, העיקק שהוא השקיע ״וחשב עלי״ מעבר לזה אם ממש רוצים אז יש בכבישים זרים יפים גם בעשרה שקלים אז פעם ב... בחג אפשר לקנות זר כזה... בעלי היה קונה זר כל שישי, וכמו רוב הזוגות הצעירים בארץ, כלכלית קשה אז אני אמרתי לו שמספיק זר בעשרה שח וגם לא בכל שישי, אז בחגים כן והם יפייפיים והוא התאמץ בשבילי וזה מראה אהבה בעיני זה הכי חשוב
*** אמא של עדן אמרה..
כגודל הציפיות גודל האכזבות ציפיות נועדו לכריות תתאמו מראש על מה אתם מסיכמים בעניין חגים מתנות וכו' שיספק את שניכם תתאמרו מראש עמדות וציפיות כסף הפתעות וכ' זה יסייע למנוע אי נעימויות בעתיד נכון קל לדבר אבל אפשרי לעשייה שיהיה תלוי בבית לתזכורת אם צריך ועד אז קחי תמושכות ותפנקי גם זה רק יעשה טוב לשניכם בהצלחה