אני פשוט... איך להגיד את זה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאוהבת בילדים שלי
20 תגובות
עמוד 1

• אני איתך
    חולה על הולנטינוס שלי

• פייס: ortal_hori

• מסכימה איתך! גם לי יש 3 בנים ולא היה אכפת לי לעוד אחד.
    יש לי שכנה שהיו לה 3 בנים וכשהרביעי נולד כולם היו בהלם ולא ידעו מה להגיד לה ורק אני אמרתי ״איזה כיף לך״ ואפילו לא חשבתי שאולי היא רצתה דווקא בת... כמו שאני ששנאתי שבתחילת ההריון עם השלישי כולם אמרו לי ״נקווה שזאת בת״ ואני דווקא רציתי שזה יהיה בן (וכך היה). 
  • אני תמיד אומרת שהלוואי שתהיה לי בת, שבעלי ירגיש את מה שאני מרגישה...
    שקד כמו מאהב קטן שלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שימשיך לך כך
  • איזה כיף זה , הרגעים האלו של נחת
  • 55555 טפו !!!!!
    וסבתא שלי היתה מוסיפה "בן פורת יוסף .."
  • ברור!!
    בנים זה הכי
  • בדיוק אתמול הודיה אמרה לי- "את אמא רעה!!! מהיום אני הולכת רק עם אבא!!"
    בעלי נמס ממנה מכל פיפס שהיא מוציאה מהפה.. היא באמת מתוקה ברמות אבל הוא ממש מרגרינה לידה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • עמית - דוקא העלת חיוך על פני. כנראה קראתי את זה בטון אחר ממה שכתבת

• תאומים?
  • או אחת אחת
  • לא תאומים?
    טוב.

אז תאומות.
  • מזדהה איתך. זו האהבה הכי הכי גדולה שקיימת :)
    שתמיד נמשיך לאהוב אותם ככה ונראה מהם נחת וים של אהבה!

• תאומים, צולי, כן תאומים! מה יש?
    הכי כייף
    bring it on!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה