אוף, איזה מעצבן :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וכרגיל אור שלי אחרי מקלחת מספרת לי מה היה בגן. אמא נפלתי בגן
    פייס: ortal_hori

11 תגובות
עמוד 1

• מסכנה...
    אני חושבת על כיתה א׳. שם ממש לא מתיחסים....אולי אפשר לנצל את ההזדמנות להסביר לה איך היא ילדה גדולה שטיפלה בזה יפה ואיך היא בוגרת ואמיצה.. 
    תשבחי אותה על זה שהיא סיפרה לך ושפעם הבאה אם קורה דבר כזה כדאי מייד להגיד לך כשאת שם כדי שאפשר יהיה לטפל בפצע (ובגננת) כמה שיותר מוקדם.
  • היא אמרה שהגננת היתה עסוקה. כשהתחילה לדבר על זה היא פתאום נזכרה איך כטבלה ואיך היא בכתה והיא ממש ממש כאבה את זה שוב מחדש. חיבקתי אותה המון, איך אפשר שלא??? מטורפת עליה. היא מדהימה אותי

• רק מהסיפורים שלך אני מאוהבת בה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פייס: ortal_hori

• אורטלי - אולי כדאי להחזיר אותה קצת לטיפול ספורט?
    נשמע היה שזה מאוד מאוד עזר לה....

היא ילדה קסומה ומלאת רגישות והתקופה עכשיו לא פשוטה עם אחות חדשה....

ובכלל מלא מלא

• פנינה - היא לא בכתה הרבה, היא בכתה קצת, שטפה כמו שאמרו לה וישבה בצד, מתגעגעת לאמא שלה

• אויש
  • אויש איזה מקסימה היא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה