הזמנה משלוח דרךBUY2USA - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אני יחד עם חברות רוצות להזמין בגדים מקרטרס
    יש אפשרות לשלוח את הבגדים דרך BUY2USA לכתובת בארהב ואז הם שולחים לארץ ויוצא יותר זול
    האם מישהי עשתה את זה? מכירה את זה ??
    תודה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

7 תגובות
עמוד 1
  • אני מזמינה דרך
    Mutag 4all
    אפרת מקסימה

• בעלי הזמין לי דרכם שרשרת ליום הולדת מארה״ב. הגיע ממש מהר, תוך פחות משבוע
    ושליח הביא לו את זה עד הדלת..
    הם יושבים בניו גרזי עד כמה שזכור לי ולאור הסופה שהיתה לפני כמה ימים (ואולי עדיין יש?!) ביטלו הרבה טיסות אז רק תוודאי שכבר חזרו לעבוד רגיל..

• כן אני קונה מהם המון
    זאת חברה אמינה שעומדת מאחורי המילה שלה ואם מתעכב המשלוח או יש בעיה הם יוצרים איתך קשר
    אני קונה משם בעיקר בגדים וכאלה

ממליצה..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • הם מבקשים גובה ומשקל של חבילה כדי לדעת מה עלות המשלוח
    איך אני יודעת ?
    כמה עלה לכם המשלוח ?
    אם אני רוצה לקנות בגדים כמו שציינתי , רותם ....כמה עלה לך המשלוח בערך של בגדים ?
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• אני הזמנתי את מה שרציתי שילמתי רק את הבגדים באשראי וזה נשלח לכתובת שקיבלתי שם
    וכשזה הגיע לשם אז קיבלתי הודעה מהם מה עלות המשלוח ואחר כך הם שלחו לי אתזה הביתה עם שליח
    קניתי כמה חולצות יצא לי בערך 20$ משלוח משהו כזה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • הלן,

תעדכני איך הסתדרת בסוף עם הגובה והמשקל של החבילה...

גם אני רוצה לעשות הזמנה
  • אני שמעתי עליהם תגובות לא טובות.
    כמו גלי מזמינה מאפרת MUTAG 4ALL המחירים כמעט זהים אבל יש שם ביטוח על הדברים, יחס אישי וחם והיא גם יכולה לעשות את הקניות בחו"ל במקומך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה