מאוד מעניין אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שעה אתן מביאות לקטנטנים שלכם ארוחת צהריים? (אלה שבערך בגיל של יהונתן).
    אני שוקלת לשנות את סדר היום שלנו, עד היום היה קם ב9 הייתי מביאה בקבוק מטרנה 180 ואז בסביבות 12 כריך, ביצה מבולבלת, טוסט ובקיצור כמו ארוחת בוקר כזו ואז שמה במיטה לישון צהריים ואז שקם בסביבות 2 הייתי נותנת ארוחת צהריים ועד היום אף פעם לא אכל לי טוב את ארוחת הצהריים.
    אתמול הייתי אצל אחותי והוא אכל לי ממש טוב קוסקוס בשעה 12 55555 כי היא נותנת לאחיינית שלי ארוחת צהריים לפני השנת צהריים ואז כשהיא קמה נותנת לה כריך או משהו קליל יותר בקיצור ההפך ממני, מה נראה לכן יותר הגיוני? יצא קצת מסורבל בגלל שאני כותבת מהר
11 תגובות
עמוד 1
  • כמו אחותך.
    אבל אני בטוחה שאחיינית שלך קמה מוקדם יותר ולכן זה ככה והיא בטח אוכלת ארוחת בוקר הרבה לפני.

• חחחחח שני אחיינית שלי מסוגלת גם לקום ב10 בבוקר היא שק שינה יותר מיהונתן חמסה.....

• פליזזז תענווו רק באיזה שעה אתן למביאות לקטנים ארוחת צהריים????
  • אצלינו, בגלל השעות הלא קונבנציונאליות שהבנים קמים ארוחת הארוחה הבשרית עברה בכלל לשעה 18:00-18:30-19:00 תלוי מתי הם קמים משנ"צ. על הבקבוק של הבוקר עוד לא וויתרנו.

• כשרז היתה איתי בבית אז הייתי נתנת לה בבוקר בקבוק, אחר כך פירות/ כריך עם חומוס גבינה/ טוסט וב13-14 בערל ארוחת צהרים.
    אצלי היא היתה קמה ב7 אז יצא שב7 בקבוק דייסה
    ב10 נשנוש קטן ( כי היא ציפור)
    ואז ב13 ארוחת צהרים
    הולכת לישון
    קמה מקבלת שוב בקבוק דייסה, היון זה מעדן/ כריך/ דייסה לפי בחירתה.
    היום התאמתי את עצמי לשעות שהיא מורגלת מהגן. בשבתות למשל היא קמה אני נותנת בקבוק ( אוכלת משהו כמו 60 סיסי ) ואז שעה שעתיים אחרי ארוחת בוקר. ואז אחרי שעתיים שלוש ארוחת צהרים.
    המרווחים קצרים בגלל שהיא נורא רזה אז אני משתדלת לתת לה לאכול לעיתים קרובות כי כמו ששמת לב המנות שלה ממש מצחיקות. 60 סיסי בגיל שנתיים ו3 זה כבר בדיחה.
    אני הגעה שתעשי כמו אחותך
    תשאירי את החביתה וכל זה לערב.
    לפני השינה תתני לו ארוחת צהרים וכשהוא קם תתני לו לחם עם שוקולד/ ריבה/ חומוס/ גבינה מה שהוא אוהב

• ארוחת צהריים באופן עקרוני אמורה להיות לפני שנת הצהריים....תנסי לתת לו לפני שנת הצהריים תראי איך ילך ואז תחליטי.
  • ב"ה

לדעתי כדאי לך לשנות!!!!!

בגיל של יהונתן איתמר היה כבר בגן, אבל בכללי גם בגן זה ככה!

אני הייתי נותנת בקבוק דייסה בבוקר אחרי 3 שעות ארוחת צהריים וכשקם משנ"צ אז איזה נש כמו סנדביץ!!

ב"הצלחה.....

• ארוחת צהריים בסביבות 12-12.30, אלו גם שעות שבהם אוכלים צהריים בגנים, בגיליים אלו ואחרי זה לישון.
    ילדים שלי בגיל הזה כבר לא שתו בקבוק בבוקר, רק בערב לפני שינה ולכן בבוקר היו אוכלים ארוחת בוקר רגילה במידה והם היו בבית או גמדים לפני גן, ב12 וקצת צהריים ולישון
  • תודה בנות בהחלט החלטתי לשנות
  • צהרים בדכ אחרי שנץ, ואז באמת אין תאבון
    אם לפני שנץ אז תמיד אוכל הכל
    יוצא לי פעם ככה פעם ככה, תלוי אם יש מוכן, תלוי אם אני עייפה, תלוי אם חזרנו מטיול.... לפי הנוחות שלי
  • ענו לך בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה