הפרשות חומות במקום מחזור (וסליחה על שם הנושא!!) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    אני משתמשת מתחילה מנסה להיכנס להריון...
    חיכיתי ליום המחזור (9) וגם כנראה קיבלתי אותו אולם במקום מחזור אני מקבלת הפרשות חומות ואני מניחה שהמחזור שלי כן יגיע (כלומר באור לי שהסבירות היא שאני לא בהריון)
    האם מישהי נתקלה בדבר כזה? האם אני צריכה להתחיל לספור 13 יום מהיום שקיבלתי הפרשה חומה או מהיום שבו אקבל מחזור דמי באמת?....
    אני מבולבלת לא כל כך מבינה עם אלו הפרשות לפני הווסת או חלק מהן ):
    המחזור שלי תמיד היה סדיר (28-29) עם גלולות ובלי גלולות
    אם מישהי נתקלה בסיטואציה כזו ויש לה עצה ממתי יש לספור אז אשמח לדעת כנראה שבכלל לא חישבתי נכונה (פעם שעברה נדמה לי שגם היו הפרשות כאלה לפני)
    תודה!
4 תגובות
עמוד 1
  • אף אחת לא מכירה את התופעה?.. ):
    חבל שהרופא שלי לא בנמצא..

בהצלחה לכולן
  • היי,
    אצלי המחזור לא סדיר אבל הוא תמיד התחיל בהפרשות חומות (דימום חלש מאוד)
    בכל מקרה כשהייתי בטיפולי פוריות, רופא הפוריות אמר לי להתחיל לספור מהיום שמתחיל הדימום ולא ההפרשות החומות

• היי מותק, כמה ימים יש את ההפרשות האלה? בכל מקרה גם לי אמרו תמיד לחשב מיום הדימום האמיתי הראשון. קחי בחשבון שכשמתחילים לנסות יש פתאום הרבה חששות ומתחים ואלה עלולים לשבש קצת את המחזור. שיהיה בהצלחה!!!

• גם לי מתחיל הפרשות ורק אחרי 4 ימים דימום, ומתחילים לספור מהדימום...

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה