פיצויים-עזרה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני ממש חייבת עזרה.
    אני כבר חצי שנה אחרי חופשת לידה וסוף סוף קיבלתי פיצויים אבל בחברה עבדתי שנתיים והם טוענים שאישה יולדת פיצוייה מחושבים לפי חצי שנה ראשונה לפי 8.33% ועוד בחודש הראשון יצא לי רק 420 כי היתי מתלמדת והם חישבו יחד עם זה...האם באמת ככה מחשבים פיצויים לאישה יולדת??
    אני חייבת להבין כי אם לא אני אתבע את האמא של הטיפשים האלה

7 תגובות
עמוד 1

• ממש לא!!!
    הם אמורים לקחת את 2 המשכורות האחרונים שלך כפול השנים שעבדת שם וזה הפיצויים
    מה שכן לא כדאי לך להסתמך עלי תכנסי לפורום של העו"ד - מה מגיע לאישה אני לא בטוחה איך קוראים לזה ותאלי שם את השאלה שלך

בהצלחה
  • זה נקרא זכויות אישה בהריון....
  • היי,

אני עובדת בחברת ביטוח - ומה שאמרו לך ממש לא נכון!

הפיצויים מחושבים לפי משכורת אחרונה כפול ותק.

אם את עובדת בשכר שעתי ואז המשכורת שלך משתנה ביו חודש לחודש, אז לוקחים ממוצע של השנה האחרונה,

אבל בשום פנים ואופן לא כמו שאמרו לך!

אם את רוצה- אני זמינה בפייס jenny leshinski

• עד כמה שידוע לי - פיצויים מחשבים לפי משכורות אחרונות כפול ותק!
    מה קשור יולדת או לא?!
    ומה זה השטויות האלו של משכורות ראשונות... הרי עבדת שם כמה שנים, השכר עולה בדר"כ
    אם כבר ליולדות יש הטבות וזכויות נוספות ולא עונש כי ילדת
    נשמע לי "מצוץ מהאצבע" וסליחה על הביטוי הגס ליד כל הילדודס
  • ממש מממש ממש לא
    חוצפה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה