אנשים ממש חצופים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמתי גם בפייסבוק על זה אבל אני חייבת לשתף גם פה

החוצפה שיש לאנשים בישראל פשוט עברה כל גבול היום!!!!
    אני פותחת את הפייסבוק שלי ויש לי הודעה ממשהו שבחיים לא שמעתי עליו והוא רושם לי מכתב באורך של מגילת רות על זה שאני בושה לעם היהודי ולמדינת ישראל כי ירדתי מהארץ והתחתנתי אזרחי...
    שצריך לאנשים כמוני לקחת את האזרחות ולא לתת לי להכנס לישראל יותר... כי ברור שאני ירצה לחזור לישראל בעתיד ואז אנשים כמוהו שלא ברחו יהיו חייבים לשלם לי מהמיסים שלהם את החזרה שלי. ואני סתם אוכלת חינם וחיה על חשבון ישראל בחו"ל ולא תורמת כלום לישראל וכו'

אנשים פשוט צאו לאנשים אחרים מהחיים ישראל היא לא המדינה היחידה שאזרחיה עוזבים אותה לטובת מדינה אחרת אבל באף מדינה לא נכנסים ככה לחיים כמו בארץ ונראה לי שאותו אדם גם לא ממש תורם למדינה אם יש לו זמן לחפש בפייסבוק אחרי עוזבי ישראל כמו שהוא קרא לי...
    פשוט חוצפה!!!!

4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי חבל על העצבים שלך, ברור שכתב לך את זה בן אדם משועמם שממורמר על החיים שלו
    שלא מוצא דרך טובה יותר לפרוק את התיסכולים מאשר לכתוב חפירות לאנשים שהוא לא מכיר בפייסבוק...
    בשורה התחתונה הכל נובע ממירמור רב שנים וקנאה... תצפצפי על הודעות כאלה
    ותמשיכי לחיות וליהנות מהחיים שלך על אפם וחמתם של אחרים

• חוצפן זה לא מילה אל תתיחסי ותהני בחייך
  • מה??? אני בשוק איזה חוצפן, איך הוא הגיע אליך בכלל?! משועמם
    עזבי, לא שווה שתתרגשי סתם חסר חיים, הוא בטח מקנא באלו שהיתה להם אפשרות לעזוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה