היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איפה אני יכולה למצוא ריח טוב לארונות משהו שתמיד יהיה ריח מעולה ? אני רוצה לשים בכל ארונות הבגדים עדיף משהו עם ריח עדין אני לא מוצאת בשום מקום באסה
7 תגובות
עמוד 1
ששת הום סנטר אייס קנה ובנה סופר פארם
אני משפריצה את הבדין למיבש בארון ותמיד לבגד יש ריח כאילו השניה כיבסתי
קונים סבונים קוביה כמו של פעם מגרדים שמים בבד נושם כמו חיטול וסוגרים בגומיה תהני
וואי ממש תודה על הרעיונות לידר - מזה הבדין למיבש? לא ראיתי כזה דבר אף פעם אני משתמשת במרכך בדין ......... ואבקת כביסה אריאל טל - ששת וסופר פארם כבר חיפשתי ולא היה אבל אני יחפש בשאר החנויות
תודה
עושה כמו לידר. בדין למייבש זה ספרי ששמים במייבש לקראת סיום והבגדים יוצאים בריח מטריף
גם אני משתמשת בבדין למייבש- צבע כחול מומלץ. לפני שאני מקפלת אני מתיזה, מקפלת ומכניסה לארון....
זה ספריי למייבש כמו שיש דפי ריח למייבש יש גם ספריי להתיז על הביגוד בתוך המייבש והוא מיועד גם לשימוש בארון אני קניתי השופרסל אבל יודעת שיש גם בסופר פארמים למיניהם