סקר חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

בנות בבקשה תענו כדי שאדע שאני לא היחידה שכך!!

6 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

פיתוש-אין לי מקצוע, בקשר לילדים אין עזרה לא כי לא קיימת פשוט אמא וחמות גם עובדות ועייפות

• בעיה שלצערנו הרבה אימהות מתמודדות. אני הייתי בדיוק במצב שלך, תחילת הריון ללא עבודה. אני לא הייתי בררנית , הציעו לי משרה שלא ממש התלהבתי ממנה ולקחתי. העיקר שיהיה משהו.עכשיו אני מחפשת משהו אחר.
    אח"כ הבטן יוצאת וזה הרבה יותר קשה למצוא עבודה ואפילו על גבול הבלתי אפשרי - זה מה שקורה עכשיו לגיסתי..
    לדעתי תלכי על המעון, אלי יהיה קצת קשה אבל יהיה משהו..וגם יהיו איתך עוד עובדות , אני בטוחה שהם יתחשבו בך
  • רק על- פי הפרטים שציינת-
    אני חושבת שמה שהציעו לך נשמע טוב, וחבל לפספס.
    איך זה אצלנו? זה לא רלוונטי. לכל אחת מערכת השיקולים שלה, סדר היום שלה, וכו'.
    אני חושבת שכדאי להתחיל כי פשוט אין מה להפסיד, ואם יהיה לך קשה מדי תעזבי.
  • אני עובדת בין 8:00 ל15:30 - וזה בזכות השעת הנקה, לפני הלידה עבדתי עד 16:00
    ואני עובדת במרחק הליכה מהבית..

את הפיזור בבוקר אני ויאיר מתחלקים - כי כל הגנים אצלנו נפתחים ב7:30 - וזה 3 גנים שנמצאים במרחק נסיעה קצר בניהם..
  • כשאני מאחרת בבוקר,
    אני משלימה שעות ביום או בכמה ימים מרוכזים לאחר מכן...
    זה אפשרי בחלק ממקומות העבודה...

אני במקומך הייתי הולכת על המשרה במעון.. נראה נחמד ואחלה שעות

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה