שבוע 41+5 זקוקה לעידוד!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני כבר בשבוע41 +5 ימים (הריון ראשון) ולא מרגישה שהלידה קרובה כ"כ. גם המוניטורים לא כ"כ מעודדים.
    אם אני לא אלד בצורה טבעית בימים הקרובים יעשו לי זירוז.
    אני מפחדת מזירוז כי לפי מה שהספקתי לקרוא זה לידות הרבה יותר כואבות, שהרבה פעמים מתעכבות ומגיעות לקסרי.
    יש פה מישהי שהגיעה למצב שלי ובסוף ילדה טבעי? או היתה לה חוויה טובה מלידה בזירוז (בלי שיהיו לפני כן צירים)?
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יכולה לעזור לך לגבי השאלה ששאלת אבל בנתיים שולחת לך מלא
  • אנסה לעודד אותך- זה יכול לבוא ללא כל התראה והודעה מוקדמת

• בלידה שלי האחרונה ילדתי טבעי בשבוע 41 פלוס
    את יכולה לבקש מהרופא שלך סטרפינג, זה כמו בדיקה וגינלית
    שמביאה ברוב המקרים ללידה
    תעשי הרבה הליכות, תעלי מדרגות

שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות!

• בלידה הראשונה ילדתי ב41. לא הסכמתי לזירוז ובסוף התחילו צירים.....אחותי ילדה עם זירוז וזה נגמר בקיסרי.
    אם יש לך סבלנות ותנסי לאאמין בגוף שלך (לעצום אוזניים לכל הליחשושים ה"טובים") זה בסוף יגיע...שיהיה בהצלחה
  • אני הגעתי עם צירים קטנים ופתיחה ממש נמוכה של חצי בהריון הראשון. הייתי יום אחד לפני סוף 42, 41+6
    פייס: ortal_hori

• אומנם אני ילדתי ב39 כבל מחוסר הסבלנות החוסר נוחות והכבדות זירזתי בעצמי בעזרת יעוץ מחברה
    שמן קיק, שתיתי 2 כפות בלבד וכבר אותו יום ילדתי:)) בהצלחה ולידה קלה
  • לי עשו זירוז, (הייתי המון זמן עם צירים לפני כן)
    והשד לא נורא כל כך
    ילדתי רק פעם אחת כך שאני לא יכולה להשוות את זה ללידה אחרת
    אבל נראה לי זה כמו צירים רגילים..

• תנסי סקס מדרגות שמן קיק
    וקישטאאאאאא
    לידה קלה וידיים מלאות
  • לי ירדו המים ולקח המווון זמן עד שהתחילו צירים שלא הביאו לשום התקדמות
    בסופו של דבר נתנו לי גם זירוז, פיטוצין וביחד עם אפידורל הגעתי ללידה טבעית
    הלידה אמנם היתה ארוכה מאוד במקרה שלי אבל כן ילדתי טבעי לבסוף.

מאחלת לך שהלידה תתפתח בטבעי, בהקדם ושתהיה קלה ובידיים מלאות

• יש מלא טיפים לזירוז כמו שהציעו סקס עיסוי פטמות מדרגות ונסי לחפש אולי יש עוד ברשת לא עולה לי כרגע זיכרי יהיה אשר יהיה שיהיה בקלות ובידיים מלאות בעה עדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה