הכנת תמל שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות נגיד אני עדיין לא רוצה לתת דייסה
    אבל אני רוצה שהסימילאק יהיה יותר סמיך או מרוכז
    אני יכולה להוסיף לו יותר מכפית ל- 60 מים רתוחים?! או שאסור ???
6 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני מכירה אסור מכוון שאם זה לא לפי הכמויות לא יהיו מספיק נוזלים והתינוק עלול להתייבש...

• למיטב הבנתי אסור כי זה יפגע במאזן הנוזלים וגם במאזן הויטמינים והמינרלים שמותאמים במיוחד בהתאם לכמות התמ"ל ביחס למים...
    עדיף להוסיף דייסה לפי הוראות ההכנה מאשר לשחק עם כמויות.

• סבבה

תכלס אני לא מוסיפה דייסה כי הבנתי שאין לזה ככ ערך תזונתי.........

• יש לדייסות ערך תזונתי תסתכלי על האריזה מאחורה. זה לא פחמימה ריקה.

שיבולת שועל זה הכי ערך תזונתי, אבל זה גלוטן, מה ההנחיה היום לנתינת גלוטן? פעם היה חצי שנה.

בקיצור, אם את רוצה להסמיך (למשוך תחושת שובע יותר זמן? בשביל זה?)
    אז תוסיפי דייסה לפי ההוראות של הדיסה (כתוב שם כמה כפיות (של הבית) צריך לשים בשביל לשתות את זה וכמה בשביל לאכול את זה)
    וכמו שכבר אמרו- אסור לשחק עם כמויות תמל ומים. זה מחושב ומדוד.
    ורשום על כל התמלים אזהרות לא לעשות את זה...
  • כן לא עשיתי את זה...
    כאילו לא הוספתי תמל

נראה לי אני ארכוש דייסה ואני פשוט אתחיל

הוא אוכל כבר הכל... מה שמותר כאילו פירות וירקות, טחינה קצת, גבינות טיפה טיפה טעימות לא חלב... בתוך המחית קצת ביסקוויטים וכולנו מרוצים

• לא משחקים עם כמויות
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה