מודאגת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי היום הערכת משקל ואלה התוצאות: BPD 98 ממ HEAD CIR 344 ממ AB CIR 342 ממ FL 67 ממ אני בשבוע 36+4 ולפי האולטרסאונד הוא מתאים לשבוע 38.1 ושוקל 3300. אחוזון 82. מה זה אומר, הוא יוכל לעבור בתעלה ככה? לאורך כל ההריון הבדיקות היו תקינות. גם בהערכות משקל קודמות היה גדול. אני מודאגת מאוד. אמרו לי גם שהראש שלו ממש למטה, מזה אומר? תודה! שאלה נוספת, יש לי פטרייה קנדידה וזה מציק. נתנו לי אגיסטן. להשתמש או שזה מסוכן לעובר?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

העובר אכן גדול, אך עדיין זה לא אומר שאי אפשר ללדת רגיל. העובדה שהראש למטה זה מעודד ועוזר.
    - האם נשללה סכרת הריונית ?

אין בעיה להשתמש באגיסטן

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה