שאלה חשובה, חייבת המלצה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    תוכלו להמליץ לי על חנות למוצרי תינוקות (איפה שאפשר לקנות הכל, החל מעגלה ושידה ועד למוצצים ובקבוקים וכו) באזור השרון (כפר סבא, רעננה, הרצליה, פתח תקווה אולי...). חנות טובה וכמובן זולה, מכירות??
    חייבת את עזרתכן
    תודה!
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מהאיזור....

לפעמים יוצא יותר זול לקנות בכמה מקומות שונים (כשאת בוחרת את הזול בכל קטגוריה מכל חנות )
    אבל בשביל זה צריך לטייל ולראות מחירים, לרשום...
  • יש 2 רשתות נורא זולות
    ואיכותיות
    "בייבילאב"
    "בייביסטאר"
    לא מכירה בנוגע לסניפים
    אבל תחפשי אותם בגוגל ותבדקי

בהצלחה

• בגבעת שמואל יש אחת, שכחתי איך קראו לה....יש לך דר בייבי אצלכם, לא? אני אוהבת את הרשת הזו מאד. יש לך חנות מדהימה בבני ברק דנדש
    פייס: ortal_hori

• כמו שרשמו לך תזכרי רק שלא תמי דחחיב לקנות הכל באותו מקום ולפעמים שווה לקנות מבצעים
    בהצלחה ותהנו

• בייביאאוטלט

ממש ממש שווה!!!!!!! הם היו יושבים בבצרה עכשיו הם עברו לאזור התעשייה בפר סבא

• אני במצב דומה לשלך ומחפשת איפה ללכת לקנות.
    שותפתי לחדר בעבודה גם היא בהריון ראשון אבל קצת יותר מתקדמת ממני (היא בשבוע 37 ואני בשבוע 32) אמרה שקנתה את המיטה והשידה בבייבי שיק בגבעת שמואל ואת שאר הדברים במוצצים.
    בנוסף לפני מספר שבועות פורסמה במגזין ממון של ידיעות אחרונות השוואה בין שילב, ד"ר בייבי, בייבי סטאר ומוצצים.
    מוצצים נמצאו הכי זולים במרבית הפריטים וגם בסל הכולל.
    בבדיקה בממון הם לקחו את הפריטים הכי זולים בכל רשת ועשו מהם חבילת לידה:
    בשילב הסל יצא -7.5 א'
    בד"ר בייבי ובבייבי סטאר סביב ה- 6.5 א'
    ובמוצצים- 5.5 א'.
    בהיותי כלכלנית במקצועי אני נוטה לקחת את הסקר שנעשה בידיעות אחרונות ולגשת לרשת נוספת קרובה אליי דוגמת בייבי שיק ולהשוות כמה מוצרים שאני צריכה.
    אם יהיה שם יותר זול אז נסגור עסקה שם אם לא אגש למוצצים ואסגור שם.
    אם את רוצה אני יכולה לשלוח באי-מייל את הסקר שהיה בידיעות (יש לי אותו מוכן על אקסל) אני פשוט לא יודעת איך לצרף כאן קובץ.
    קרן

• קרנה, אפשר לראות את הסקר הזה כשנכנסים לאתר של מוצצים (הוא בשיפוץ אבל יש קישור לכתבה) וגם בכתבה הזו, השידה והמיטה אינן אותו דגם למשל בכל החנויות, יש פריטים שבזמן ההשוואה היתה עליהם הנחה והכי חשוב:
    כמו שאמרו כאן קודם, שווה לפצל קניה, היו מוצרים שדווקא ברשתות האחרות היו זולים ממוצצים בלא מעט כסף
  • מסכימה איתך לגמרי הכל עניין של כמה זמן וחשק יש לרוץ בין החנויות השונות. אבל אם רוצים לעשות קנייה אחת גדולה הכיוון שהצעתי הוא לא רע אחרי הכל את הסקר כבר עשו בממון (אז יש מושג וסדרי גודל של מחירים)- זה מאוד עוזר.
  • בייביקלאב בפתח תקוה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה