הקטנה בקושי אוכלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לא שהיא לא אוכלת בכלל, פשוט היא אוכלת ממש מעט! היא גם יכולה לאכול רק לחם (ונגזרותיו) לפעמים היא מנסה דברים אחרים אבל לרוב לא ואני ממש מפחדת שהיא לא תקבל את כל מה שהיא צריכה! תמיד היא הייתה באחוזון הנמוך מבחינת משקל והיא עולה במשקל אבל זה עדיין מלחיץ! מה עושים?
6 תגובות
עמוד 1
  • בת כמה היא?

תשמעי, כמה עצות
    אוכל צריך להיראות טוב.
    אם את מכינה צלחת אז שיהיו צבעים וצורות
    מחקרים מראים שילדים אוכלים טוב יותר שמגישים להם צבעים מגוונים
    כמובן שהאוכל נראה טוב ומגרה.
    לא להתייאש, להציע בלי סוף.
    אם מסרבת לא לעשות סיפור, להשאר רגועה, לא להראות שזה ביג דיל
    היא תאכל.
    אם היא בגיל המתאים אפשר גם ליצור חווית הכנה
    לתת לה להשתתף איתך בסידור צלחת או בעריכת שולחן
    לתת לה לערוך שולחן לבובות ולאכול איתן (להאכיל אותן גם טוב)
    לתת לה לאכול גם איתכם בשולחן.
    שאתם אוכלים תאמרו בפה - אוי איזה טעים! תשבחו תהנו בקול
    תוך כדי תנסי לתת לה כפית, אם לא רוצה "לא צריך"
    ואל תשכחי שילד רעב אוכל.

בהתחלה נהוראי לא היה אוכל כלום
    בישלתי טיבלתי ניסיתי וכלום. 3 כפיות ומעיף הכל
    אבל לאט לאט עם הרוגע והשאננות - מגדיל כמויות
    עוד ביס, עוד כפית
    טועם ומנסה.
    חשוב לתת מגוון רחב ותמיד ניסוי וטעיה - מה אוהבת מה מעדיפה
    לטעום בלי סוף... והכל מכל.
    לא להוציא בצל פטרוזיליה או פלפל שחור
    תני לה לנסות אוכל של גדולים כמו שצריך

• השאלה בת כמה היא חשובה מאד. מצטרפת לכל מה ששירה כתבה, יש גם פדי אשור קומפליט לילדים בררנים ממליצה מאד!! ז ה תוספת טובה. אפשר להתייעץ עם דיאטנית בקופה
    פייס: ortal_hori

• מה שענו הבנות תעדכני
  • תבדקי באמת שהיא בריאה אבל אם היא נראית בריאה סביר להניח שזה ככה, גם לאחיינית שלי היה קטע דומה ואחי וגיסתי פשוט הפסיקו להתרגש... יש קטע כזה של דאגות מיותרות של הורים, מה לעשות שאנחנו דואגים מכל דבר?? אבל לא תמיד יש לזה מקום... בדיוק שלחו לי על זה משהו בפייסבוק, תסתכלי. זה נקרא דאגה אחת פחות. דאגה אחת פחות

הללוש ודינוש היפים שלי
  • היא בת שנה וחודש ותאמינו לי שאני מנסה הכללל, מתובל לא מתובל, מגוון וכו'. היא תמיד הייתה קטנה, זה לא משהו חריג ומבחינת העקומות היא באחוזון הנמוך אבל יש עלייה במשקל, לא משהו מדאיג...אולי באמת אני צריכה לשחרר קצת ולא להתרגש ולעשות עניין מזה ואז זה יבוא לה (ותודה beckyshtein על המאמר)..בכל אופן בנות - תודה רבה על ההמלצות והעצות, אני לא מתייאשת אבל מפסיקה ללחוץ כולי תקווה שזה יעבור לה :)
  • האמצעית שלי היתה באחוזון חמש!!! עד גיל שנה וחצי. איך שהתחילה גן וגדלה קצת עם כל הפעילויות מסביב היא פשוט באה יותר עם תיאבון. מקווה שיהיה בסדר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה