אחרי מעקב זקיקים ראשון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לשתף אתכן בתוצאות שקצת מוזרות לי....
    צד ימין שני זקיקים 9ו-11 וצד שמאל זקיקים שמתחילים להתפתח כמו שציפו ואחד מוביל 17!!!
    ואני ישר שאלתי מה???? זה לא מוקדם??? סהכ יום שמיני למחזור קיבלתי בדיוק ביום שני לפני שבוע התחלתי להזריק ביום רביעי...
    האחות שהתקשרה אמרה לי להזריק היום עוד פעם גונל f ומחר כמה שיותר מוקדם בבוקר אוביטרל וביום רביעי לבוא בצהרים להזרעה. אוףףףף מרגישה מבואסת. משום מה לא נראה לי שככה זה היה אמור להתפתח איך יכול להיות ביוץ טוב ובשל ביום עשירי???
    בשניה התנפצה לי כל האופטימיות שהיתה לקראת החודש הזה
    וגם אף פעם לא הזרקתי אוביטרל וזה מזרק שונה לא יודעת אתן גם אותו מזריקות ככה לבד???

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי מה קרה לך?!?
    מה זה קשור לזה שהתפתח זקיק מוקדם לזה שלא יהיה לך ביוץ טוב?!
    למה אין כאלו שמבייצות ביום ה 9-10 למחזור וניכנסו להריון.... אני מכירה 2 כאלו!
    אין קשר בין בדברים!
    כנראה שהגונל בשפיע על הגוף שלך טוב והגוף ייצר לך 3 זקיקים שאחד מהם הוא הזקיק המוביל 17 שזה מצויין! לדעתי את צריכה לקחת את זה למקום השני ולהגיד לעצמך שברוך ה׳ הגוף מקבל יפה את ההורמונים ומייצר זקיקים שזה הכוונה מהתחלה!
    אז שום אופטימיות שלא תלך לאיבוד
    והכול בסדר
    את תעברי את ההזרעה ותתני אמונה בזקיקון החמוד הזה
  • יקירה, אני מסכימה עם מורן בכל מילה
    זה לא משנה כמה ימים מהמחזור לקח לזה להתפתח, משנה שיש זקיק מוביל בגודל יפה מאוד
    בעזרת השם החודש זה החודש!! בהצלחה
  • לא הבנתי מה הקשר ולמה את בלחץ מזה? אז מה ביוץ ביום העשירי אין עם זה שום בעיה זקיקים יפים סיכוי להריון בדיוק כמו כל אחת אחרת שעוברת הזרעה גם ביום ה-30 למחזור אין קשר בין הדברים
    תהיי רגועה מורן צודקת
  • רוצה להרגיע אותך מהלחץ שלך
  • תודה רבה עלכלהתמיכה בנות!!!!
    אני אסביר לכן מאיפה זה בא לי: הרי אנחנו מה"לא מוסברים" כל הבדיקות תקינות הכל בסדר תודה לאל אבל הרי אם אני לא שומרת שנתיים וכלום לא קרה כנראה שיש משהו השאלה היא רק מה עכשיווו עברתי שתי הזרעות על בסיס ביוץ טבעי בהזרעההאחרונה באתי לרופא אני לא זוכרת בדיוק באיזה יום של המחזור משהו כזה כמו 8 9 זה היה יום ראשון הוא אמר זקיק 13 נראה לי שנעשה את ההזרעה ביום חמישי אבל תבואי שוב בשלישי שנעקוב קיצר ביום שלישי כמובן כבר ראיתי בבדיקות דם באינטרנט עוד לפני שהלכתי אליו שזה זה והוא באמת אמר הביוץ יהיה הלילה בואו נעשה את ההזרעה היום. ואני נשארתי עם התחושה של איך??? כמה כבר יכל לגדול הזקיק ביומיים האלה??? וכבר חשבתי שלפחות הבנתי איפה הבעיה ושאם זה באמת הבעיה שהביצית לא מספיק בשלה או משהו בסגנון כי הזקיק קטן ההורמונים כנראה יעזרו ולכן כלכך התבאסתי שההורמונים בסהכ זירזו את התהליך ולא שיפרו אותו ממש....
    למרות שאולי קצת אם הוא היה אתמול 17 כמה הוא יכול להיות מחר?? לא יודעת כבר נהייתי רופאת נשים
    סליחה על החפירה אשמח לשמוע אם למישהי יש תובנות או ידע בנושא ותודה על זה שאתן כאן!!!
    יעל

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה