היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעניין אותי לדעת איך הגננות מתייחסים לילדים,שהוריהם מגיעים כמה דק' לפני שעת-הסיום או שומו שמיים בדיוק בשעת-הסיום,למשל בול ב-17:00 shira
12 תגובות
עמוד 1
אצלי זה אף פעם לא קורה....אני תמיד מוציאה לפני פייס: ortal_hori
הגן אצלי עד 15:30 ואסור לקחת לפני כי זה גני עירייה ובכל זאת בימים שאני מסיימת מוקדם בהית התינוקות, אני מתקשרת שיכינו לי אותם ולוקחת בסביבות 14:30-14:50
אדע בספטמבר
אני בטוחה שהגננת שמחה שהורים לוקחים לפני...
אני משתדלת לקחת קצת לפני 13:00 זה לא קל כי העבודה שלי רחוקה אבל כל יום אני ממש באטרף להגיע אליה כבר מתה לראות אותה ולחבק אותה
אני מוציאה תמיד לפניי
אצלנו נראה לי שהן שמחות שבאים לפני חח.......
אצלי תמיד הבנות היו חצי יום.. אבל מנקודת המבט של המטפלת-אני לא יודעת מה קרה לך, אבל בד"כ הבעיה של המטפלת זה עם המעסיק, לא ההורה. המעסיק חושב שבארבע וחצי המטפלות צריכות לצחצח את הגן ואז בחמש נסגר הגן. אבל זה בלתי אפשרי! כל הורה שמגיע צריך לקבל דיווח על יומו של הילד- אז אחת מקבלת הורים, אחת משחקת עם הילדים האחרים ואחת מנקה...אבל בד"כ אין שלישית... והורים שמאחרים פעם ב-קורה, מי שכרוני-זה לא לענין. בגן האחרון שעבדתי בו, הורה שאיחר שם 15 שח בקופה של הכיתה וזה הלך לספרים לכיתה- רעיון חמוד! פעם אחת עבדתי עד חמש וזה היה כזה שונה מהבוקר! ההורים היו עייפים (בד"כ עבדתי רק עד 1)
בעלי הוא זה שמביא אותה מהגן (גן עירייה) הגן עובד עד 16:45 והוא תמיד אוסף אותה ב16:00-16:15 האמת רק כדי שלא תהיה אחרונה בין הילדים, זה לא כיף
טוב... קשה לי לכתוב את זה, אבל נתנאל (וגם ניקול בקרוב) נשארים בגן עד הסוף... גן עד 17:00 (זו בעצם שעת הארכה). ואנחנו אוספים את נתנאל 5 או 10 ל 17:00.... מה לעשות, עבודה במשרה מלאה פלוס נסיעה באוטובוס. לא קיבלתי שום פרצופים מגננות אף פעם. אני לא מאחרת אף פעם, אבל הרבה פעמים נתנאל נשאר אחרון אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
אני חושבת שהחברה גורמת להורים להרגיש לא בנוח שהם "נאלצים" להוציא את הילדים אחרונים
אבל מה לעשות???? אני עובדת עד 16:30 ומגיעה לרוב ברבע לחמש לקחת את להב מהצהרון שעובד עד 17:15 - כשלרוב היא בין שלושת הילדים האחרונים שם וקרו גם מקרים שהיתה אחרונה. את נועם לעומת זאת אבא שלי מוציא -עד לא מזמן היא היתה האחרונה והמטפלת היתה מחכה איתה בחוץ - דבר שהיה מאוד מאוד מכעיס והערתי על כך כמה פעמים - היא טענה שזה כדי שהילדה תצא קצת לטייל ולהתאוורר ולא תרגיש לבד בגן. עכשיו אבא שלי כבר מוציא אותה קודם אז יש עוד ילדים אחריה.
בעבר הייתי מגיעה למעון של להב (מעלה אדומים) בדקה ל-4 - אבל היו את הילדים שנשארים עוד חצי שעה בתשלום ולכן היא לא היתה בין האחרונים.
אבל הורים עובדים לא משחקים ולא לכולם מזדמן להוציא ראשונים - וזה לא רע ואין מה להתבייש בזה. ילד מרגיש מה שנגרום לא להרגיש - ואם נגרום לא להבין שהוא אחרון אחרון חביב ומיוחד אז הוא בטח לא ירגיש ננטש
האמת שאף פעם לא הגעתי בין האחרונים אבל אני לא ממש נחשבת כי אני לא עובדת חח
לא הבנתי, אתן משלמות עד שעת הסגירה של הגן, אז למה לא לקחת בשעת הסגירה של הגן? יש לי משפחתון ונראה לי הכי הגיוני בעולם שהורים משלמים עד שעה מסויימת כי זה מה שהם צריכים ואין להם אפשרות לבוא קודם. בכנות הייתי מעדיפה דקה לארבע ולא ארבע אבל זו זכותכם ואסור לאף אחד להגיד לכן אחרת, או לעשות פרצופים או לגרום לכן להתנצל.