הצטיידנו בתחפושות בשעה טובה!!! סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איףףףףף זה היה מעייף
    פייס: ortal_hori

30 תגובות
עמוד 1
  • בסוף נתרגל שאת פה בשעות כאלה!
  • אני עצאתי בנזק קטן של אביזרים. למרות שלמיכל עדיין אין.
    איתן מתחפש לאריה שיש לי משנים עברו
    אביגיל לכלה שהדס נתנה לי. קניתי הינומה וזר. משהו כמו 40 שקל
    למיכל ענת תשלח לי של סינדרלה
  • אנחנו כבר מוכנים !!!
    לגדולה הזמנתי מebay עלה לי 80 ש"ח.
    לקטנצ'יק גם מ ebay, עלה לי 40 ש"ח.
    ולקטנה יש מהגדולה וגם קיבלתי בשבילה עוד משהו...לא יצאנו בנזק

• לגדול הזמנו תחפושת מדליקה מהאיביי (140 ש"ח... לא זול, אבל רציתי משהו שלא מצאתי כאן
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• למוריה יש רקדית פלמנקו מספרד כבר ליפניי חצי שנה
    אז היא מסודרת ...

ואורטלי אצלנו יש כל שנה בפורים גמ"ח תחפושות
    לוקחים תחפושת ב 15 ש"ח לכל ימי החג ואח"כ מחזירים
    השנה זה היה אצלי בבית
    את לא מבינה כמה באו מלאאאאאאאאאאאאאאא
    לא האמנתי !
    יש כאלה עם הרבה ילדים שבאמת אי אפשר לקנות תחפושת חדשה
    וזה ממש דבר מעולה ! וטוב שיש את זה
  • אצלנו בלי נזק השנה
  • קרן איזה יופי כל הכבוד...
  • אמא שלי נתנה לי מתנה כסף
  • אנחנו קנינו רק ליונתן ועלה לנו כמעט כמו לך... "מר עגבניה"... בכסף הזה הייתי מצפה לפחות לפרופסור עגבניה...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הגדול שלי רצה נינגה אז ניכסתי במקרה לבזאר שטראוס וראיתי משהו נחמד ב 20 שקל. מתברר שזה היה בקוגן (מה זה בכלל?)... ואז הקטן שלי גם רצה אבל זה היה יקר מידי [D:]
    בסוף גיסתי תביא לנו נינגה לגדול והקטן יתחפש לבקוגן. יצא לנו 20 שקל!
    אה והקטנטן אם נחפש אותו יש לנו מהגדולים משהו אל לא נראה לי שאני אחפש אותו. הוא פיצי.
  • למוריה יש לדביר עדיין לא

]
  • אביאל - איש חלל תחפושות מהמהמת ולבנה
    ליה ומאיה לכלות יש לי 2 שמלות של ששבניות שאני קניתי לאחיינית שלי שהיתה קטנה בתקופה שהייתי רווקה אחותי החזירה לי אותם ושתיהם במידה של הבנות ולבנות כמו שלג ומהמהות לשתיהן יש נעלי בובה לבנות יפיפיות וקניתי רק תכשיטים יפים מחרוזות לבנות בשקל חחח ואחי ספר יסדר להם את השיער וגם במקרה הוא גם מאפר אז יאפר אותם קניתי רק גרביון לבן לשתיהן וזר והינומה וזהו.

• ליובל קנינו את מלכת הלבבות ב50 ש"ח מהפיראט האדום
    למעין פאואר אנגרס ורוד ב170 ש"ח מכפר השעשועים (חלק מהסכום בא ממנת יום ההולדת של סביה) ובכל מקרה לא הייתי מוציאה סכום כזה אם היא לא היתה כ"כ ברורה וחד משמעית כבר שנה שנייה בעניין התחפושת שלה...
    המלצה: - כשאתם קונים תחפושות שימו לב שהן לא מחתיכה אחת וילדים שאין להם חיתולים יכולים להוריד לבד (הפאואר אנגרס הוא מחתיכה אחת עם רוכסן מאחורה כזה שאין סיכוי שילד יוכל לבד לפתוח ע"מ לעשות פיפי... )

• שיט, לא בדקתי את זה בכלל... איך יונתן יעשה פיפי?!

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הזמנתי מחו"ל כבר ממש מזמן וכל יום אני בדואר- והתחפושת לא מגיעה!!!!!!!!!!!

• יפה לכן!! רק אני נשחטתי, אה?

• יעל - אנחנו ביקשנו מחמי (שהוא חייט במקצועו) להפריד בין החלקים ולשים גומי, משערת שכל תופרת תוכל לעשות זאת....

• יותם - צב נינג'ה
    ניצן - יובל גיבור על

את התחפושות קנינו בטויס אר אס
    היה לנו קופון ועוד הנחה של חבר ועוד כל מיני.. עלה הכל ביחד 150 ש"ח
  • אורטל איפה קנית בסוף את התחפושות ?
    הלכת גם למקס סטוק ?
    אני מחכה לרגע האחרון, שיורידו את המחירים...

• וואי לינבר לא חשבתי על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
    האמת כבר כמה שנים שלא חשבתי על זה.... אולי נעשה חור מקדימה
  • התחפושות מוכנות!!

תפרתי להם אבל החומרים עלו 85 ש"ח ביחד (שלו 20 ושלה 65, כי לשלה הייתי צריכה דברים מיוחדים שלא היו לי בבית)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• בני החליט להיות נהג מירוצים . בהתחלה חשבתי שנז "רק " 129 ש"ח אלה שלפני כי שבועיים ראיתי גם קסדה וזה היה עוד 70 ש"ח .
    אבל לפחות הוא מבסוט .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תתחדשו
  • איפה אני ואיפה מקס סטוק. אתמול ההורים שלי קפצו לבקר אז הלכתי לכפר השעשועים ליד הבית והן בחרו. יצאתי עם חור בכיס אבל לפחות לא נסחבתי עם סתיו המתוקה לחנות הקטנה ומלאת האנשים

• נראה לי שיצאתי בהכי נזק
  • ג'ורג'י
  • כן..הטעות שלי הייתה שלקחתי אותם איתי לכפר השעשועים
  • רוב התחפושות במקס סטוק גם במחירים ל למעלה מ100 ש"ח, יש הרבה אביזרים, יש מעט מאוד תחפושות במחירים נמוכים ובעיקר באיכות סבירה...

• שקד בחר גיבורי האור- הדוד חיים. עלה לי 170 ש"ח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה