יסורי מצפון של אמא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי מבחן בצהריים .יש לי מיגרנה גם . כי אתמול לא ישנתי . ושלשום לא ישנתי .
    ואני מבואסתתתתתתת כי אין לי כח לתפקד .
    ולמה יסורי מצפון? כי אמא שלי הגיעה אלי אתמול כדי לשמור על הילדים היום ..
    ישר לקחה את הפיקוד על הילדים , להאכיל , לקלח .
    עמית ינק והיה רגוע. לא תמיד הוא רגוע אחרי ציצי כי לא תמיד יש לי מספיק.
    אבל אתמול הוא היה רגוע .
    והיא - נכין לו בקבוק לפני שירדם
    ואני אומרת לה - תסמכי עלי - הוא ינק ותראי, הוא רגוע!!
    הכינה לו בקבוק. ואכל . הכל !!
18 תגובות
עמוד 1
  • פנינוש! צאי מהסרט!
    גם אם אין לך מספיק חלב (וזה לא בהכרח) - אין מה לקחת ללב. את לא יכולה לשלוט בזה.
    במקרה הגרוע - עמית יאכל בקבוק...
    אם את רוצה להמשיך עם ההנקה - תקחי יועצת הנקה שאולי תעזור לך ותוודא שהוא באמת אוכל כמו שצריך.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעלי
  • פנינה

• יקרתי,
    שני ילדי לא ינקו, ואני הרגתי את עצמי בשביל להניק!!!!
    יועצת הנקה, כדורי חליבה, שתיתי כמו גמל....ולא היה לי חלב

• כל ילד הוא שונה. תחשבי שאפילו האישה שיודעת הכי טוב להניק והניקה 10 ילדים זה לא תלוי רק בה. לתינוק הכל חדש והוא בעצם זה שצריך ללמוד לינוק והקיבה של כל תינוק שונה משל תינוק אחר. אז זה לא משנה גם עם ילד עשירי זה לא תלוי רק באמא. ואולי גם הילדים שלך קיבלו גנים כאלה של לא אכלנים ואז רק הגנים הם האשמים היחידים
    איזה כיף שאמא שלך עוזרת לך
  • גם אני מאוד רציתי להניק אבל תמיד לא היה מספיק חלב, וכבר מההתחלה.
    לכן תמיד שילבתי בין הנקה לבקבוק.
    ככה עד שלגמרי התרוקן לי בסביבות גיל חצי שנה.
    אני זוכרת שזה מאוד ביאס אותי בדיוק כפי שאת מתארת,
    אבל היום זה נראה לי הכי לא משנה בעולם.
    תנסי לראות את זה מפרספקטיבה רחוקה...זה יעזור....
  • אני בהלם

]
  • את רצינית???
    פייס: ortal_hori

• מאמי, את יותר מדי קשה עם עצמך. היכולת להאכיל ילד עם ציצי לא תלויה בך.
    יש ציצי עם הרבה חלב ויש עם פחות ויש ציצי בלי חלב כמעט. זה לא קשור ליכולת שלך להאכיל ילד
  • את שותה מספיק? אוכלת מסודר?
    כבר הזכירו פה את כדורי החילבה. ויש גם בטיפות.
    איך עמית עולה במשקל?

אל תייסרי את עצמך
    תשלבי בין הנקה לבקבוק ותהיי רגועה יותר והכי חשוב תהיי שלמה עם עצמך

• אני היתי משלבת לו גם וגם תתני לו ציצי ואם את רואה שהוא לא רגוע תכיני לו בקבוק ותראי כמה הוא אוכל, אפילו הטיפה שהוא יקבל ממך זה מבורך.

ואת יכולה גם להתייעץ עם יועצת הנקה.

• אני שמחה על היום שעברנו לבקבוק
    נחסך ממני כאב ראש מטורף של האם אכל מספיק
    וכמה זה מקל שיש מי שנותן בקבוק לפעמים..

• את באמת מקשה על עצמך..אם את חושבת שאין לך מספיק חלב
    תתני בקבוק וזהו..
    את אמא דואגת
  • לא קראתי הכל. אבל קחי אויר! זה ילד שלישי! זה לא פשוט! פרגני לעצמך באיך שאת מתפקדת עם כל הלחץ של לימודים ושלשה תינוקות!

בקשר להנקה - זה שהוא אכל הכל ממשששש לא אומר שהוא היה רעב. תינוקות מוצצים זה רפלקס. זה שהוא נירדם עלייך זה נפלא ורק טוב לו תאמיני לי. קחי כדורי חילבה ונסי להניק לפי דרישה כל עוד יש לך סבלנות ואת לא מתחרפנת.
    מה שלא יהיה גם לגדול מבקבוק זה לא סוף העולם וחוץ מזה שזה לא שחור לבן. אפשר להניק באופן חלקי. אל תחשבי שיש לך מעט חלב זה בד"כ לא נכון ועיצות של סבתות (לפחות אמא שלי כזאת) זה בד"כ לקחת בקבוק כי בהנקה א"א לדעת כמה אכל (והיא הניקה ששה ילדים!) אגב גם היום כשאיתן בן שנה היא עוד אומרת לי יש לך שם משהו? אולי הוא רעב? ...... ואני מתה עליה כן שלא יהיו טעויות אבל ברגעי משבר זה מחליש.
    מפעם אחת לא שוברים דיאטה. וגם כאן. קחי אויר תנוחי מקווה שעבר לך בסדר המבחן. תשתדלי לשתות הרבה ולאכול כמה שאפשר. תקני כמוסות חילבה ותקחי 3 כמוסות שלש פעמים ביום. לא תאמיני כמה זה משפר את תפוקת החלב!

נשיקות!!
  • מאמי אני מצטרפת לכל מה שנאמר לפניי ושולחת לך חיבוקים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • המוני תודות על ההבנה .שוב! גם אחרי 5 שנים בפורום אני
    נדהמת כמה תמיכה ניתן לקבל פה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה