מכירות את החלומות האלה שמתערבבים עם המציאות..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
10 תגובות
עמוד 1

• ]
  • אני יכולה לנסות... למרות שפרוש חלומות זה ממש לא התחום שלי, ובטח ובטח שאין דברים וודאיים...
    רוצה?...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• אם זה יהיה משהו שבא לי לשמוע...
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • זה קורה לי לפעמים, שמצב פיזי מתערבב עם החלום.
    יש לי חלום שחוזר על עצמו שאני מנסה לברוח ממשהו (בחלום לא ידוע לי בכלל ממה) ואני מנסה לרוץ והשרירים לא מאפשרים לי וכואבים. גיליתי שאני חולמת את זה כשאני נשענת חזק על רגל אחת (בשכיבה על הצד) והיא נרדמת לי תוך כדי שינה...
    די דומה, לא?
  • אני ממש לא "פרשנית חלומות" מדופלמת, מה גם שאני פחות מאמינה בסמלים כמייצגים מחשבות תת מודעות (אני לא "פרויידיאנית", נקרא לזה ככה... או 'פסיכו-אנליטית', אלא מאמינה ועובדת יותר ע"פ עקרונות הפסיכולוגיה הקוגניטיבית..), ולכן אין לי מושג מה אומרים המרפקים, אם הם בכלל אומרים משהו.
    אבל, שימי לב מה אומר החלום:
    שילה (לא הודיה ולא אמונה) נשען עליך...
    ההישענות כואבת לך
    את מנסה להתנער, להקים אותו ממך!
    את מתעצבנת, כי זה קורה מלא! והוא לא מפסיק עם זה!
    את מנסה לדבר, להגיד לו! שיקום כבר! מה זה?!
    אבל המלים לא יוצאות לך מהפה... לא יוצא לך קול... את אילמת, למרות הכעס...
    ואז את מגלה, שהוא בכלל לא הכאיב לך, במציאות.

אם היינו פנים מול פנים, הייתי שואלת אותך מה עוזר לך להתגבר על האבחון של שילה, ואם את מרגישה שהתגברת על ההלם הראשוני. ובכלל, איך את מרגישה בקשר לזה עכשיו... ואם כבד לך וקשה לך וכואב לך, ואת מרגישה כעס, אבל מרגישה שנמנע ממך לבטא את הכעס..
  • שמש סחפת חבלזזז
    פייס: ortal_hori

• שרון וואו!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • עמיתוש
  • חלומות שווא ידברו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה