חו׳ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני ובעלול רוצים לנסוע לחופשה בחו׳ל
    בממולדת שלי בעזרת ה׳ במאי .
    עם הילדה כמובן , אנחנו רוצים חוף ים ובכלל חופשה
    למקום אקזוטי לשבוע - שבוע וחצי
    השאלה היא לאן ?! והאם זה בעייתי לילדה בת 7 חוד׳ לטוס ?

6 תגובות
עמוד 1
  • תינוקות קטנים יותר כבר טסים אז אין בעיה בגיל 7 חודשים שהיא תטוס.
    הילדים הקטנים תמיד סובלים מכאבי אוזניים בטיסה והבכי שלהם שובר את הלב אז אולי כדאי בתור התחלה שתבחרו משהו קרוב יחסית.
    אני הייתי עם בעלי כמה ימים באיה נאפה בקפריסין בסוף מאי לפני שנתיים וכבר היה מזג נעים ברוב הימים שמאפשר בריכה-ים
    גם אפשר להתפנק שם באחלה מלון 5 כוכבים במחיר יחסית זול מאוד

• לא מבינה גדולה בחול אבל תהנו
  • טסנו עם שי-אל לסין ואין שום בעיה
  • אין בעיה אנחנו טסנו לישראל עם לוקאס בפעם הראשונה שהיה בן חמישה חודשים.
    רק תוודאי שהיעד לא דורש חיסונים מיוחדים כי יש מקומות שדרוש בהם בצע חיסונים לילדים
    והכי חשןב עגלה עד 10 קילו כדי שתוכלי להיות איתה עד העליה למטוס ומהרגע שתרדו ממנו.
    תבלו

• מצטרפת לשאלה. אני מאוד רוצה לטוס לחו"ל על מנת שסבתא שלי תזכה להכיר את הילדה שלי והגיל שייצא זה 3-4 חודשים.

איך אפשר להקל על הילדים בגיל הזה עם כאב אוזניים? האם הכאב נמשך כל הטיסה או רק בלחץ המשתנה של המראה ונחיתה?

• בזמן הנחיתה/המראה לדאוג שיהיה לתינוק מוצץ בפה או בקבוק שישתה ממנו. הלחץ באוזניים הוא רק בשתי המקרים האלו
    בטיסה לישראל בפעם הראשונה עם הילד לא טסנו ישיר וכל ארבעת הטיסות הוא ישן אולי 85% מהזמן.
    לנו אמרו לתת לילד קצת אקמול אם הוא בוכה זה מרגיע אותו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה