ברזל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דר שלום,

אני שבוע 37 בדיקת הדם האחרונה שלי הראתה שיש המוגלובין 11 ופרטין 8. הרופא שלי אומר שזה בסדר ושאני אמשיך פשוט לקחת את הכדורי ברזל.. הקטע הוא שזה נראה לי פרטין ממש נמוך והשאלה שלי האם ההמלצה של הרופא בסדר? או שאתה חושב שכדאי לי להתעקש על מתן עירוי ברזל בכדי שלא תהיה לי בעיה בלידה?

שאלה נוספת, האם צריך לעשות בדיקות נוספות אחרות בשבועות אלה?

אודה לתשובתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מסכים עם הרופא שלך, אין צורך בעירוי ברזל כאשר ההמוגלובין הוא 11 וזה בהחלט מספיק מבחינת הלידה.
    הפריטין - שהוא מאגר הברזל בגוף - אכן נמוך ולכן כדאי להמשיך לקחת ברזל, אפשר גם לקחת פעמיים ביום את כדורי הברזל.

לגבי בדיקות נוספות - לרוב זה מספיק, אך ברור שיש דברים ספציפיים הנובעים ממצב בריאותך, ממהלך ההריון או מתלונות ספציפיות ואת כל אלו אינני יודע לגבייך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה