לגמדה הכי אלופה בעולם תודה על משלוח מ-ו-ש-ל-ם !!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין די מילים בכדי להודות לך על ההשקעה על החשיבה לפרטים הקטנים על ההתייחסות לכל אחד ואחד מאיתנו באהבה רבה כול כך שמחים ומאושרים עדלאידע תבורכי בשפע וכול טוב אוהבים המונים עומר ליטל ואורפז
13 תגובות
עמוד 1
יואו כמה םריטים וכמה השקעה על כל דבר !! אבל לא הבנתי איך יצע שסיון חשפה את עצמה ?
יופי של חבילה
סיון חשפה את עצמה בפני הענקית שלה באחת השיחות די בהתחלה... מסתבר שלא הרבה שמו לב
דובונית שלי כל כך כל כך כל כךךךךךךךךךך ריגשת אותי גם פה גם בהודעות הפרטיות כל התקופה הזאת התרגשתי כל כך מלהיות הגמדה שלך. שמתי לך שיר ואומר את זה שוב "את מה שהלב שלי בחר" ונהניתי מזה כל רגע ורגע אני שמחה שאתם מרוצים ומקווה שתהיו מאושרים ובריאים תמיד תמיד תמיד.
ולבנות המודאגות - אני לא נחשפתי ישר, החשיפה היתה בטעות עוד בתחילת המשחק והרבה בנות עלו עלי וביניהן דובונית, זה מבחינתי היה מאוד מצער והרגשתי איפשהו שהרסתי לה את המשחק, לשמחתי היא קיבלה את זה ברוח טובה והמשכנו "לשחק". אז אני ממש מתנצלת שעשיתי את הטעות הזאת, אבל עדיין שמחה שסוף טוב הכל טוב
הכל בסדר!!!!!!!
וכל הכבוד על המשלוח!!!!!!!!!!!!!!
משלוח מהמם! כל הכבוד
ווואו רק עכשיו נפתח לי מהגלקסי בגלל הכובד איזה יופיייייייי כל הכבוד!
תהנו
איזה משלוח מהמם ומושקע!!!!! פייס: ortal_hori
וואו, מהמם!!!
משלוח מהמם
כל הכבוד לאחותוש שלי על השקעה מהממת מגיע לליטל המדהימה נסיכה
מגיע לה את זה ואפילו יותר הלוואי ויכולתי להעניק לה את מה שבאמת באמת מגיע לה