כמה אתן מתכננות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה משלוחי מנות אתן מתכננות להכין בפורים????
    האם אתן מביאות לכל אחד מבני המשפחה-הורים/אחים/אחיינים...?
    האם אתן מביאות לשכנים/חברים?
7 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה יצאה לי רשימה של 27 אנשים..
    בטח שאני מתכננת להביא למשפחה, חברים, שכנים שאנחנו בשכנות טובה!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • ואוו, זה מלא משלוחים!
  • כשהייתי ילדה היינו שולחים המון: שכנים חברים משפחה...
    עכשיו אנחנו שולחים להורים ולאחות של בעלי (רק לה יש ילדים). ההורים של בעלי נותנים תרומה לבית כנסת את השווי של המשלוח שהם אמורים לתת לנו וזה ממש מעצבן אותי! לפחות שיתרמו לנזקקים או ילדים בבית חולים.
    אז יוצא שאנחנו מקבלים מגיסתי וההורים שלי.  
    כמובן שבגן גם מביאים.
  • אני מתכננת להכין להורים של שנינו ולסבתא שלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חוץ מהגנים לא נראה לי שניתן לאף אחד.....
    פייס: ortal_hori

• אני הכנתי רשימה של 21 אבל מכינה 24 כרזרבה.
    זה בלי הגננות והמטפלות.
    זה 11 שכנים ומשפחה

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה