למי יש את המיקסר של KMIX (קנווד)? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בשעה טובה התחדשתי במיקסר הזה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
10 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את המטחנת בשר והיא מעולה
    שאר החלקים אין לי
    תתחדשי
  • תודה
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • גם להורים שלי יש ואבא שלי טוען שהיא מצויינת.

• יש לי מטחנת בשר שלהם אבל טרם נגעתי בה
  • החלום שלי מיקסר כזה אבל גם זה יגיע יום אחד

לגבי מקום אני לא חושבת שזה חוסך כי הרי תצטרכי בכל זאת לאחסון את מטחנה שאת לא משתמשת ....

אם את עושה פסטות אולי תקחי פורס פסטה
  • לי אמנם יש קיטצ׳נאיד, אבל זה על אותו עיקרון.
    יש לנו את הזה לפסטה. השתמשנו אולי פעמיים.
    זה זרוק איפשהו, אפילו לא יודעת איפה.
    המטחנת בשר אמנם טובה, אבל יש לנו גם מטחנת בשר נפרדת. עושה את העסודה טוב יותר.
    בעלי (לטחון בשר זה רק הוא) משתמש בזו הנפרדת.
    את המעבד אין לנו.
    תראי, אם יש לך מטחנה ומעבד אז אולי תלכי על הזה של הפסטה.
    למה לך כפילויות?

• תתחדשי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• איזה כיף לך, תתחדשי

• תודה בנות

• אין לי של קנווד, יש לי של פירמה אחרת אבל גם אני שדרגתי והוספתי מטחנה, בלנדר ופורס פסטה ...וזה אליפות וחוסך המון מקום
    אני קיבלתי את האקססוריז ללא עלות זה היה מבצע מעולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה