היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שלכולנו מגיע צל״ש אני מסתכלת על החבילות המדהימותומה שהכי מרגש זו המחשבה וההתאמה בול למה שהילדים אוהבים!!! אותי ממש ריגש שהגמדה שלי פינקה את ליהוא כל כך וקלעה בול למה שהוא אוהב. בעלי היה בהלם חחח
18 תגובות
עמוד 1
מסכימה לגמרי.
אני גם רציתי לפתוח הודעה.. מסכימה איתך לגמריי!!! כולן שיחקו אותה בגדול
ממש כל הכבוד !! כיף לראות את הםרגון של הבנות , האכפתיות ובסופו של דבר רואים את ההשקעה והאהבה בכל המשלוחים שפירסתם כל הכבוד בננות !! מתה לשחק איתכם גם !!
מסכימה לחלוטין!!!!!!!!!!
היה כיף גדול!!!!!!!!!
במשפחה שלי היו המומים שאלו התוצאות מחברות בפורום אינטרנטי....
פשוט כיף
יעלי פספסתי את שרשור התמונות? ואיך את מרגישה בכלל? החום עבר?
אלוש- סיון אמרה שתעלה לי את התמונות ועדיין לא הספיקה כנראה.. מיד אשאל אותה מה קורה....
החום תודה לאלללללללללל ירד הבוקר, אבל הגוף מרגיש סחוט כאילו חציתי בשחייה את האוקיינוס האטלנטי...
אז אני רוצה להגיד לכן שאני צפיתי לכל אורך המשחק מהצד. אומנם לא יצא לי להגיב אבל עקבתי. ואתן מדהימות!!!!!! אני מקנאה ומתבאסת שלא השתתפתי חחח אני רוצה להגיד לכן כל הכבוד!!! ואתן קולעות בול למצווה של פורים שזה לשמח איש את רעהו כדי ליצור קרובי לבבות! אני ממש גאה ליהיות חלק מהפורום הזה.!!!
פייס: ortal_hori
גלי את מקסימה ואת כל כך צודקת
השנה לא השתתפתי כי הייתי טרי אחרי הלידה ולא ידעתי אם יהיה לי זמן להשקיע ואני כ"כ מקנאה ומבסוטית לראות את ההשקעה וההנאה שלכן כולן פה מדהימות
בנות היה לי ממש לעונג לשחק איתכן היה לי ממש כיף גם עם הענקית שלי וגם עם הגמדה שלי נהניתי מכל רגע ורגע וכל מי שכתבה לי הודעות בסגנון "סליחה על הטרדה" "סליחה על ההפרעה" "מקווה שלא איכפת לך" ההיפך הוא הנכון, אני באמת באמת עושה את זה בכיף, ואין בעד מה לכולן!!!!
אני שמחה לשמוע שקלעתי בול הכל נעשה באהבה גדולה
אומנם לא השתתתפתי אבל היה ממש כייף לראות את השקעה של כולן לראות את ההודעות כל יום את החבילות המחשבה שכל אחת השקיעה כדי שענקית תשמח תאהב ותצא מרטצה כולל הילדודס והבעל. כל הכבוד לכולן
האמת שחשבתי לפתוח הודעה דומה בסוף המשחק אחרי 20 לחודש אבל בכל אופן אכן יישר כוח לכול הבנות המדהימות על הודעות מקסימות על משלוחים יפים ועל העצמת האחווה בין כולן אני מאוד נהנתי מהמשחק... ומודה לכל אחת שה****ה מזמנה והשתתפה ותרמה לחלק ההוויתי בפורום ותודה רבה למנהלות סיון ונטלי שאירגנו וסייעו לכל אחד
איזה השקעה של כל אחתת שנה הבאה אני חייבת לשחק גם
אני חושבת שנשחק גם הפסח מה אתן אומרות?
היה לי כל כך כיף! והחבילה של הגמדונת שלי בכלל השאירה אותי פעורת פה!