היי מהממות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז היום עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית... באסה... אבל... אין מה לעשות חוץ מלהמשיך בכל הכוח, מחכה למחזור שיגיע ונתחיל חודש חדש של הזרעה שישית (כן כן...) עם קצת יותר הורמונים. כל זאת בתקווה שהציסטה התפוגגה לה כמובן. ומה שלומכן? ספרו לי (-: עדכנו קצת (-:

13 תגובות
עמוד 1
  • יזמינו ששש המון הצלחה החודש,אחותי נכנסה להריון בהזרעה ה6שלה!!! אז תמשיכי להיות אופטימית!
    אני אחרי צילום רחם שעבר די בקלות האמת,ואני עוד שבוע וחצי אדע מה קורה איתי;)
    בע״ה בשורות טובות לשתינו החודש.
    נשיקות וחיבוקים
  • היי בובה
  • מקסימה!!!!!!!!!!!!!!
    איזו אופטימיות, אני ממש גאה. את מקבלת את זה ממש ממש יפה. כל הכבוד.

הלוואי שהשישית תהייה אחרונה!!!!!!!!!!!! ותזכי בפרי אהבה מתוק ומקסים כמוך .......
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כל הכבוד ג׳יסי!!!!!
    איזה מינון הוא הביא לך הפעם?
    ולמה ציסטה? ממינון 75 היה הציסטה?
  • ג'סי כל הכבוד על האופטימיות !!!
    ב"ה שהפעם זה יהיה ההזרעה האחרונה מחזיקה לך מלא מלאאא
  • ג'סי כל הכבוד על האופטימיות !!!
    ב"ה שהפעם זה יהיה ההזרעה האחרונה מחזיקה לך מלא מלאאא
  • ג'יסי מאמי כל כבוד על אופטימיות
  • היי
    אני אוהבת את האופטימיות שלך ואת יכולת ההתמדה... אפשר קצת?

אני אמורה לעשות צילום רחם, אקבע אותו ביום בו תגיע המכשושה...
    ואז מן הסתם נעשה הזרעה נוספת, עם גונל F וכל הפינוקים שמסביב...

מאחלת לך המשך חודש מוצלח ובשורות מצויינות אהובה!

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • תודה לכל החמודות!!! איזה כיף שאתן כאן מחמיאות ומפרגנות. לולי הציסטה היא דווקא מהמינון הקודם, 50, והחודש עולים ל 75 בתקווה שזה ייצור יותר מזקיק אחד. מקווה שהציסטה נעלמה לה. בהצלחה לכולכן!!!!!! מרגו בהצלחה עם המינון החדש!!! יהיה טוב בהצלחה בצילום, שיעבור בקלות, אורטל ופנינוש ממש התגעגעתי, תותי זה מאד מעודד.... הלוואי!

• כיף לראות אותך שוב כותבת פה קצת יותר ובאמת כל הכבוד על הכוחות הגדולים ןהאופטימיות!!!
    אני עברתי אתמול הזרעה ביום העשירי למחזור... היתה תגובה מהירה לגונאלf שהזרקתי החודש פעם ראשונה והחליטו שאזריק את האוביטרל כבר ביום שלישי אחרי שישה ימי גונל בסה"כ מקווה לטוב מה אני אגיד לכן! מקווה שלקראת פורים כל הפורום יתמךא בבשורות טובות ומשמחות

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • היי יעלי, תהיי אופטימית, זה שהביוץ הקדים ממש לא אומר כלום, יש בנות שזה הביוץ הטבעי שלהן!!! שיהיה מלא מלא בהצלחה!!!!!

• היי ג׳יסי... העיקר הציסטה עברה...
    אני לקחתי 50 לפני כן ועכשיו לקחתי 75.
    בהצלחההההההההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה