שעות קשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי,
    האם למישהי קרה שאחרי שעה מסוימת לקראת הערב לבייבי קשה להירדם וזה מלווה בצקחות ובכי??
    בערך אחרי 16.30-17 אם איתן רוצה לישון וזה לא טיול בעגלה זה במיטה מלווה בצרחות בכי, נדנודים של המיט,, ליטופים, הבאת מוצץ ויריקתו וכל זה בלופ והוא בכל זאת לא נרדם
    עייף מפהק משפשף עיינים אבל לא ישן, כמגיעה שעת האמבטיה אני לא צריכה לספר לכם כמה זה מטורף....באמבטיה,זה עוד בסדר אבל ההלבשה והמריחה מלווה בצרחות נוראיות שהידיים רועדות לי
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

9 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הוא רק בן 4.5 חודשים
    אל התופעה דיי מוכרת לי...
    יש פעמים בייחוד בערב שהוא ממש עייף
    אבל הוא לא נירדם והוא ממש בוכה במיטה אז אני מרימה אותו והוא נירדם עליי או מתעייף ממש ונירדם במיטה.
    וגם אחרי האמבטיה הוא בוכה כאילו
  • גם עליי לא נרדם טלי, זה ממש מתסכל וכואב לי הלב עליו הוא סובל

• אם אני רואה שהיא עייפה אני שמה אותה עליי ואת הראש היא דוחפת לבית השחי שלי וככה נרדמת
    פייס: ortal_hori

• לנקה, כמה פעמים ביום הוא ישן?

אולי לוותר לו על שנת אחה״צ ולהקדים את שנת הלילה?

שקד למשל ישן בבוקר ובצהריים ובשש כבר אמבטיה לשינה.. אולי הוא פשוט עובר שינוי מבחינת התנומות להן הוא זקוק ביום?

• אורטל ( מתוקונת) לצערי הרב שום דבר פרט לטיול בעגלה בשעות האלה לא עוזר.
    נטשקה הוא יושן בדרכ 40 דקות בבוקר כשעתיים אחרי שקם
    בצהריים עוד ארבעים דקות
    ואז בסביבות 3 עוד פעם אחת 40 דקות ולעיתים רחוקות זה גם יכול להגיע 1-1.30 אבל נדיר
    למשוך אין מצב! הוא פשוט הרוס ונרדם איך ששמים אותו, לא רוצה למשוך !
    הוא יושן בממוצע כל שעתיים וחצי שלוש שעות אבל אז הוא מתעורר סביב 4 וב 7 הוא כבר עייף
    כשהוא מתעורר ב 5 וזה קורה לעיתים כי השעות הן לא תמיד בול אותו דבר הוא בסדר ב 7

• אז אולי תנסי להקדים את השנת לילה ל 18:00

• יש ילדים כאלו....הגדולה שלי עד גיל שנתיים היתה נרדמת המון בעגלה
    פייס: ortal_hori

• קרה לי כמה פעמים... שילוב של רעב ועייפות...
    דר"כ אני משתדלת לא לקלח אותו כשהוא רעב ולא לחכות לשעות שהוא עייף מידי...
    משתדלת לעשות לו את המקלחת בערך שעה/שעתיים לפני השעה שהוא הולך לישון בדר"כ מסתדר.
  • אני לא מומחית הגדולה לעייניני שנה אבל משהו בשעות שרשמת לא מסתדר לי אצלי כשהיא היתה בת שמונה חודשים היא ישנה 3 פעמים ביום אבל אחרת ובגיל 9-10 ירדה כבר לפעמיים והיום שנה וארבע וחצי ישנה פעם אחת ביום ...
    נראה לי שמשהו מתפספס לך נכון מאוד להשכיב אחרי שעתיים ראשונות ו40 דק גם לי היא ישנה כך אחכ זה אצלנו היה די תלוי בה אבל סביב הצהרים ואז סביב חמש שש היא היתה נרדמת חצי שעה קמה 19:00 התארגנות מקלחת סיפור האכלה 20:00 גג ישנה אם הייתי מנסה לפני היה לי בלאגן אחרי סיוט מצאתי את עמק השווה כשהיא הייתה נרדמת בפעם שלישית סביב השעה הזו תנסי לזרום איתו ולראות יש שעות קשות אבל זה יסתדר לך עם הזמן בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה