הריון מחוץ לרחם עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שלושה חודשים בשבוע 8 לא היה דופק ועברתי גרידה. לאחר הגרידה היה לי זיהום כנראה ברירית הרחם. לאחר ווסת אחת נכנסתי שוב להריון ובשבוע 6 גילו שההריון מתפתח + דופק אבל נמצא במיקום נדיר מאוד בצוואר הרחם ולא יכול להמשיך להתקיים שם גם התחילו לי כאבים ודימום. הוחלט לתת לי 4 זריקות של ממטרוקסט ועוד 4 זריקות אנטי תופעות לוואי וזיקה אחת נעשתה באימבוליזציה ( צינתור) שבו גם סתמו את העורקים שמובילים דם להריון. לאחר כמה ימים הטיפול צלח ברוך השם וההריון נספג. עדיין יש לי בטא ואני צריכה עכשיו לחכות 4 חודשים לפחות לתת לחומר של הזריקות להיעלם. האם מישהיא עברה משהו כזה? דומה? קיבלה את הזריקות האלה ואחר כך הצליחה ללדת בלי בעייה??? עזרה בבקשה תודה אגב אני בת 31 נשואה
2 תגובות
עמוד 1
  • הייי מותק

נשמע לא קל בכלל!!! מה שעברת..
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה