ילדתי בת בשעה טובה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי ששיגעתי אתכן בנות, איך לדעת מתי ללכת למיון? ועוד כל מיני שאלות מעצבנות, הגעתי לתאריך המשוער שלי 08/02 ובבוקר כבר התחילו לי צירים,
    אני רוצה לשתף אתכן שסחבתי בבית עד שהיה לי כל 10 דקות ציר והגעתי לבילינסון ללידה ראשונה עם פתיחה של 2.5 ומחיקה מלאה.
    סחבתי ללא אפידורל עד פתיחה של 6 ס"מ ואז כבר התחננתי לאפידורל כי לא יכולתי יותר. אחרי 5 שעות בערך הייתי כבר בפתיחה מלאה.
    ואז רק חיכו שהילדה תרד עוד כלפי מטה. לאחר 8.5 שעות ילדתי בשעה טובה בת בזכות מיילדת מדהימה.
    החוויה שלי שבילינסון הוא בית חולים מצויין ללידה, קיבלו אותי כל כך יפה ובמלא אהבה וחום, הייתי בביות מלא ואני רק מניקה ללא תוספות מהרגע הראשון .
    כולם בבית חולים מאוד אהבו שזו לידה ראשונה וביקשתי ביות מלא והאמת שעברתי חוויה מדהימה.
    עכשיו ברוך השם אנחנו בבית והכל בסדר, לילדה קראנו מיה כמתנת השם.
    אז בנות לתשומת ליבכם לידה ראשונה 8.5 שעות, והכל היה כחוויה מדהימה.
    סופ"ש נעים!!!!!
    שירלי
21 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש שמחה לשמוע שעברת חוויה טובה
    והרבה מזל טוב שתגדלי אותה בנחת

לצערי הרב בהלידה הראשונה שלי לא הייתה כשלך ונמשכה 36 שעות
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• המון אושר ונחת גידול קל ונעים
  • המון אושר ונחת גידול קל ונעים
  • בשעה טובה, גדלו אותה בנחת.

• המון מזל טוב מאמי תגדלו אותה בנחת מקנא בך שעברת כזאת לידה 555 הלידה שלי נמשכה 17 שעות ובסוף הכניסו אותי לניתוח כי לא הייתה התקדמות
  • מזל טוב שיהיה בשעה טובה!
    תגדלי אותה בנחת ובאושר

• מזל טוב
  • המון מזל טוב ובשעה טובהה..
    תגדלו אותה בנחת...
  • המון מזל טוב!!!!!!

• בשעה טובה
    המון מזל טוב
    שתגדלו אותה בנחת,בריאות אושר ואהבה
  • מזל טוב להולדת מיה

• המון מזל טוב
  • איזה כייף לשמוע!!! מזל טוב
    פייס: ortal_hori

• איזה כיף שהייתה לך חוויה שכזו!! הלוואי גם לי תהיה חוויה טובה בלידה

• איזה מרגש הסיפור ואיזו חוויה חיובית שמחה בשבילך שם מקסים וגדלו אותה בהמון נחת מזל טוב
  • מזל טוב!!!!!!!!

• איזה יופי :)
    מזל טוב ענק! תגדלו אותה בנחת וים של אהבה!

• קולולולולולולולוש.... איזה יופי שהכל עבר בשלום! ועוד כחוויה טובה, בקרוב אצלי....
    שתהיה לכם הורות מאושרת ומרגשת ותהנו מכל רגע בגידולה של האוצר הקטנטנה!
  • בשעה טובה!!! מזל טוב!
    גדלו אותה בנחת

• ווואו ברוך ה'
    איזו לידה מקסימה!!!

וכל הכבוד על הכוחות
    על הביות וההנקה המלאה

שם מהמם
    המון נחת ואושר

• בשעה טובה ומזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה