חיידק אנטרוקוקוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום עשיתי תרבית שתן וגילו לי שיש לי חיידק אנטרורוקוקוס מחר צריכה להגיע לרופאה כדי לקבל טיפול הבעיה היא שזה חיידק שעמיד בפני אנטיביוטיקה ולא יודעים כיצד לטפל , והבעיה השנייה עקב זה שאני ובעלי מנסים יש מצב שאני בהריון עדיין אין איחור במחזור אבל מפחדת לקחת טיפול שיכול ליפגוע בהריון אם אני אכן בהריון ...
    רציתי גם לשאול אם זה חיידק מסוכן ויכול להזיק לי או להריון ועובר?
    האם הוא בר טיפול ? כי קראתי על החיידק הזה דברים נוראים!!!
    יכול להיות להיות שנידבקתי ממנו בבי״ח הייתי מאושפזת חודשיים בהריון בסיכון גבוה ובחודש תשיעי הייתה לי לידה שקטה לצערי זה היה ליפני 3 חודשים ...
    אודה על תשובה בהקדם לגבי החיידק הנוראי הזה מממש מודאגת ומפחדת !!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, זה לא חיידק כל כך נוראי כפי שאת מציינת וברוב רובם של המקרים אפשר לטפל בו ללא קושי. בחירת האנטיביוטיקה תלויה ברגישות של החיידק על פי מה שכתוב בתשובת התרבית
    החיידק אינו מסוכן בהריון, אך כל דלקת בשתן בזמן הריון מחייבת טיפול בכדי למנוע סיבוכים.
    סביר להניח כי אחרי 3 חודשים, החיידק לא הגיע מהבית חולים.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה