התייעצות לגבי עגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שכנה שלי קבלה מחמותה לפני חצי שנה עגלת סטוקי (הדגם החדש).
    היא אומרת שזה עולה 6 אלף ובגלל שזה כבד לה ומסובל בעליית מדרגות, אז היא רוצה למכור באלפיים.
    היה בשימוש בקושי 5 פעמים.
    מה אומרות? שווה?
    נראית לה עגלה יפה, השאלה היא האם היא נוחה?

11 תגובות
עמוד 1
  • היא יפה. השאלה האם היא באמת נוחה.
    באלפיים? ניראה לי שיש איזדה קאצ'.
    זו אחת העגלות היקרות בשוק.
    מקווה שהיא לא שברה שם משהו ובגלל זה מוכרת אותה.

• זה לא שבור, פשוט בגלל שהיא ממש רוצה להתפטר מזה כי זה תופס לה הרבה מקום וגם הם חברים טובים שלנו ואנחנו עושים להם הרבה טובות, אז מוכרת לי ביחסית זול

• היא כבדה כמו טנק וגם לא נכנסת בכל מעלית
    אבל המחיר מפטה
  • המחיר אחלה.
    תבקשי ממנה ל2 ימים להשתמש בה ותראי אם היא מתאימה לך

• סטוקי עולה 5200 אלף שח בחנות (לא שש... עדיין)
    אני מאוד אהבתי את העגלה, את הגובה של העגלה, התינוק מעל הפיח שמשתחחר מהמכוניות
    הטיולון יכול להפוך בזוית לכיסא אוכל לילד , שזה מעולה כשיוצאים למסעדה נגיד או להתארח
    היא בטיחותית מאוד, לפי מה שקראתי עליה קיבלה ציון של 5 מ5
    היא תמכור לך את העגלה כולל אמבטיה, טיולון, תיק (סל למטה לעגלה) ? כי המחיר בחנות כולל את שלושת אלה פלוס כיסויים לגשם נדמה לי
    תבדקי אותה טוב לפני לוודא ששום דבר לא שבור, אפילו תלכי קודם לשבטוב (היבואן) או למוצצים כדי להתרשם איך העגלה כחדשה

• חברה שלי מרוצה ממנה. קחי בחשבון שהיא ענקית.
    מחיר מעולה אם זה כולל הכל

• נשמע מפתה מאוד.... כמו שכולן אמרו, שווה בדיקה
  • מסכימה עם אלה! לקחי אותה לניסיון
    פייס: ortal_hori

• כולל ה-כ-ל...................
    תודה בנות. כנראה שאשאיל ממנה אותה ליומיים ואפילו אסע איתה באוטובוס כדי לראות אם אני מסתדרת איתה....

תודה :*)

• גיסתי כל כך התלהבה מהעגלה הזו בזמן ההריון ותוך חודשיים מהלידה הם כבר חטפו ממנה ג׳ננה לטענתה העגלה ממש לא נוחה לא להורים ולא לתינוק, מכרו אותה בחצי מחיר תוך חצי שנה!
  • אמא אווזה, תודה..........

אחרי שהייתי איתה בסופ"ש ראיתי שהיא באמת לא משהו... סתם מרשימה ולא יותר.
    מעדיפה את האינגלזינה אביו שלי. פי אלף טובה יותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה