שבוע 9+6 דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני לא זוכרת מתי הייתי כ״כ חרדה בכל ההריון שלי. היום בצהריים הלכתי לעשות פיפי ופתאום בניגוב ראיתי דם על הנייר, דם אדום ורוד. שעתיים לפני כן הייתה לי קצת מריבה עם ההורים והתעצבנתי. יש קשר??
    לאחר שראיתי את הדימם מן הסתם מייד נלחצתי וצלצלתי לרופאה שלי. היא לא הייתה במרפאה והמזכירה שלה אמרה לי לנסוע למיון, אולם כעבור כמה דקות חזרה אליי הרופאה ואמרה לשכב כל היום במיטה ולנוח ולהגיע אליה מחר לבדיקה, כי לדבריה במיון לא יעשו כלום וסתם יגבו מלא כסף. (אני גרה בארה״ב ובינתיים אין לי ביטוח). הדימום לא היה רב אבל המשיך עם הכתמות חומות. אני שוכבת וכשקמה לפיפי ומנגבת על פניו נראה שאין כלום, אבל כשאני מכניסה מעט נייר פנימה, יש הכתמה חומה.
    כשהיה הדימום לא היו כאבים ולא כלום. עכשיו יש לי מעיין כיווצים, דקירות עדינות לא ברורות.
    אני מקבלת פרוגסטרון בכדורים דרך הפה פעמיים ביום, והרופאה בטלפון אמרה שייתכן ויש צורך לעבור ל 3 פעמים.
    חשוב לציין שבעבר הייתה לי הפלה טבעית ערב היריון כימי (בשבוע 7, למרות שלא הייתה עלייה תקינה של הבטא ולא נראה שק הריון).
    אני עכשיו בשבוע 9+6 , נצפה שק+דופק עוד בשבוע 6).
    אני ממש חרדה!!!!!! כל השבוע היו לי בחילות וסחרחורות ופתאום כלום! אני לא רוצה לחשוב שלילי אבל ממש מפחדת!
    עוד דבר, אתמול שכבתי במיטה ופתאום הייתה הרגשה שורפת בוערת לא מובנת בבטן תחתונה מימין, משהו לא ברור, כאילו מזריקים לי חומר בוער ישירות לבטן.
    עכשיו הייתה לי אותה הרגשה, באותו מקום. מה זה???! למישהי היה?? יש קשר בין הדימום לזה?? או שזה מעצבים!?? או טבעי??!

תודה לכולןןןן!
16 תגובות
עמוד 1
  • טוב כמו שאמרה לך הרופאה תנוחי ותנוחי כמה שניתן בשלב כזה יש לזה גם מונח רפואי שאכן יכול להיות דבר כזה כולי תפילה שאכן זה היה וחלף כתוצאה של עצבים ולחץ והעובר בעה בסדר בפנים...
    תחשבי חיובי תשתי המון תאכלי ותהיי רגועה נכון זה לא קל אבל תחשבי על החיים הגדלים בתוכך תדמיני ותחשבי רק על הדברים הטובים
    תעסיקי את עצמך בספר טוב טלויזיה סרט מה שעושה לך טוב
    לגבי הכאב החד יש כאבים כאלה ואחרים שיכולים להיות לי היה כאב חד אך בשבוע טיפה יותר מתקדם
    אבל תשתדלי לא להיות לחוצה תופעות הריון כמו בחילות וכו' לאו דווקא מעידות על תקינותו תנשמי עמוק ותפללי יהיה בסדר בעה
    לכי לרופאה מתי שאמרה לך ותעדכני בשורות טובות

משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
  • סביר להניח שהכל בסדר כי אם חס וחלילה היתה הפלה היית סובלת מדימום כבד וכאבים (לרוב)

לי היה דימום דומה בשבוע 7 וטפו טפו הכל היה בסדר

לא יודעת לגבי הקשר בין הכאבים- את כרגע בגלל הלחץ שמה לב לכל פיפס וזה טבעי, אבל בהריון יש הרבה כאבים ותופעות בלתי מוסברות- רובן קורות בגלל התרחבות הרחם

בהצלחה ושיעבור לך מהר עד לבדיקה של הרופאה, אני בטוחה שההמתנה קשה אבל תנסי לחשוב חיובי ולנוח

• יקירתי מה שאת צריכה זה קודם כל ללכת לבדיקה...
    לגיסתי קרה מצב דומה לפני כמה ימים ואני לא רוצה להבהיל אותך סתם.
    והסיבה הייתה עצבים ולחץ, תנסי כמה שיותר לנוח ולא להתעצבן ולהלחץ!
    ושוב, לכל אחת יכול להיות מצב שונה לגמרי אז בכל מקרה לכי להיבדק אצל הרופא, ככה שתהיי יותר רגועה!
    המשך יום רגוע וכמה שיותר לנוח! מאחלת לך רק טוב אמן :)

3> שלי_שאולוב 3>
  • כמו שרשמו לך הבנות תעדכני איך את בשורות טובות
  • שלום יקירותיי,
    אני חוזרת מהרופאה, בדקה שאריות דימום, למרבה המזל לא הייתה טיפת דם, תודה לאל.
    אמרה שזה יכול לקרות בגלל הורמונים, איזשהו חוסר איזון, ולהיות במעקב אם יקרה שנית.
    עשתה US , ראינו את הקטנצ׳יק שלנו (או הקטנטנה) ואת דפיקות הלב, ברוך ה׳!!!!
    אני יכולה לנשום לרווחה ולהנות מהבחילות, ושאר תופעות הלוואי שפקדו אותי הבוקר ולאחל לכולכם חג מלא אהבה , אור ושמחה!!
    תודה ובהצלחה לכולן!
  • שמחה לשמוע שהכל הסתדר לטובה
  • אורלי, תודה נשמה!!!
    אמן!
    וגם לך, כל שתבקשי לו יהי!
  • ברוך ה'!

שמחה לשמוע

• שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך
    שיהיה לך המשך האיון קל ובריא
    תשמרי על עצמך
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך
    שיהיה לך המשך האיון קל ובריא
    תשמרי על עצמך
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• וואו כמה אני שמחה לראות שהכל בסדר
    שקראתי את השירשור שלך חזרתי אחורה בכמה חודשים
    ממש נבהלתי.

שימשיך קל ותקין בעזרת ה'
    הכי חשוב שהכל תקין!!!

• וואי איך שנרגעתי שקראתי את התגובה החיובית והמשמחת שלך!!!! :)
    המשך בשורות טובות והריון מקססססים ונעים

• תודה חברות יקרות!
    נעים לקרוא את הודעות העידוד והשמחה שלכן!
    אמן וימשיך תקין לכולנו!!
    שירה, מה קרה לפני מס׳ חודשים? קרה לך משהו דומה?
  • אוי אני קוראת את ההודעה הראשונה שלך וכולי תקווה שהמשך השרשור יביא איתו בשורות טובות
    וכשהגעתי לזה כשרשמת שהכל תקין הדמעות התחילו לצאת
    (מישו אמר הורמונים?!?)

מאמי שמרי על עצמך!!!
    שום עצבים לא שווים סיכון לחיים הקטנים בתוכך
    תאכלי, תשתי הרבה ותנוחי

המשך הריון תקין ומשעמם!!!!
  • איך אני שמחה לשמוע איזה יופי 55555 שימשיך קל ותקין ובעה בידיים מלאות בעיתו ובשעתו

משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
  • ליטלי, כמה שאת צודקת!! תאמיני לי שזה היה כמו wake-up-call בשבילי...
    ממש נורית אדומה שנדלקה וזעזעה את עולמי, שוואלה כל פיפס קטן של עצבים, כל דבר לא במקום, הכי קטן שלא יהיה, לא פוסח על החיים הקטנטנים שחיים בתוכנו ושואבים מאיתנו את הטוב ואת הרע! אחרי שיצאתי מהמרפאה של הרופאה, כולי הקלה ואושר, הבנתי ששום דבר לא חשוב יותר, הכל יכול לקרוס מסביב רק שהחיים הקטנים שבתוכי ימשיכו לפעום, לגדול ולחיות!...
    תמרור אזהרה לכולנו!
    אחיותיי לדרך, שמרו על עצמכן, למען הקטנ/ה שבתוכנו, הוא זקוק לנו ורוצה להיות שמח יחד איתנו!

והגמדה מאמי, אני חייבת לציין שעוד אתמול כשקראתי את תגובתך הראשונה, נפלו עיניי על המשפט ״משנכנס אדר מרבין בשמחה״ וזה מייד העלה לי חיוך וזץ של תקווה! לגמרי שכחתי שזהו חודש השמחה ולא ייתכן שבורא עולם יביא לנו עצב, זה עודד אותי ועכשיו זה פשוט ריגש אותי שוב , עד דמעות!

תודה לכולכן, כל אחת ואחת מכן, רק ברכה ובריאות לכולכן ולפשושים הקטנים שנוצרו מאהבתכם!
    אוהבת אותכן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה