בנות יקרות,
אני לא זוכרת מתי הייתי כ״כ חרדה בכל ההריון שלי. היום בצהריים הלכתי לעשות פיפי ופתאום בניגוב ראיתי דם על הנייר, דם אדום ורוד. שעתיים לפני כן הייתה לי קצת מריבה עם ההורים והתעצבנתי. יש קשר??
לאחר שראיתי את הדימם מן הסתם מייד נלחצתי וצלצלתי לרופאה שלי. היא לא הייתה במרפאה והמזכירה שלה אמרה לי לנסוע למיון, אולם כעבור כמה דקות חזרה אליי הרופאה ואמרה לשכב כל היום במיטה ולנוח ולהגיע אליה מחר לבדיקה, כי לדבריה במיון לא יעשו כלום וסתם יגבו מלא כסף. (אני גרה בארה״ב ובינתיים אין לי ביטוח). הדימום לא היה רב אבל המשיך עם הכתמות חומות. אני שוכבת וכשקמה לפיפי ומנגבת על פניו נראה שאין כלום, אבל כשאני מכניסה מעט נייר פנימה, יש הכתמה חומה.
כשהיה הדימום לא היו כאבים ולא כלום. עכשיו יש לי מעיין כיווצים, דקירות עדינות לא ברורות.
אני מקבלת פרוגסטרון בכדורים דרך הפה פעמיים ביום, והרופאה בטלפון אמרה שייתכן ויש צורך לעבור ל 3 פעמים.
חשוב לציין שבעבר הייתה לי הפלה טבעית ערב היריון כימי (בשבוע 7, למרות שלא הייתה עלייה תקינה של הבטא ולא נראה שק הריון).
אני עכשיו בשבוע 9+6 , נצפה שק+דופק עוד בשבוע 6).
אני ממש חרדה!!!!!! כל השבוע היו לי בחילות וסחרחורות ופתאום כלום! אני לא רוצה לחשוב שלילי אבל ממש מפחדת!
עוד דבר, אתמול שכבתי במיטה ופתאום הייתה הרגשה שורפת בוערת לא מובנת בבטן תחתונה מימין, משהו לא ברור, כאילו מזריקים לי חומר בוער ישירות לבטן.
עכשיו הייתה לי אותה הרגשה, באותו מקום. מה זה???! למישהי היה?? יש קשר בין הדימום לזה?? או שזה מעצבים!?? או טבעי??!

תודה לכולןןןן!