איזה עם נדחף !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מטיילת אתמול עם נימי מז״א אביבי וכיפי...הוא באמבטיה והגגון של העגלה סגור כי יש מעט רוח... ושמיכת חורף דקה

ואז במעבר חצייה עומדת לידי סבתא.. מתלהבת מהקשת משחקים (שאין בה כלום מיוחד...). אבל סבבה וגם נוגעת בה... הלוווווו הילד ישן בפנים זה עושה רעש... ואז שואלת איפה קניתי היא תשמח לתת לנכד שלה כזה... אני בראש אומרת איזה סבתא נחמדה...

ואז.... למה הוא לא מכוסה עד הצוואר? את לא חושבת שקר לו? אין לו שמש על הפנים ? הידיים שלו קרות? ואני בנתיים ככה

6 תגובות
עמוד 1
  • איזה אנשים הזויים
  • חחח איזו זקנה מצחיקה

• פייס: ortal_hori

• יווו אני כל כך מבינה אותך מה זו החוצפה הזאת של אנשים?!
    בפארק קבוע אני מקבלת הערות.... והשבוע הלכתי לדואר ואפילו שם אולי תכסי אותו... אולי תאכילי אותו.... אולי ואולי ואולי... ואולי אני האמא ואני יודעת הכי טוב מה הוא צריך

מבינה לליבך לגמרי

• shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה