תרגיל.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה צמרמורת זה לשמוע את האזעקה הזו!!!
    בזמן המבצע האחרון שילה שאל אותי הרבה פעמים איך נשמעת אזעקה,
    מה צריך לעשות בזמן האזעקה, מה קורה אם אנחנו ברחוב, ומה זה עוזר בכלל אם שוכבים על הרצפה ושמים ידיים על הראש..
    היו לו מליון שאלות והיו ממש פחד מכל פיסת מידע ששמע איכשהו..

הגן שלו נמצא ליד בי"ס,
    אז מן הסתם שומעים שם את האזעקה טוב טוב..
    (כמו פה.. גם בבית ברל יש בי"ס)

אני רק מקווה שהגננת שלהם הסבירה להם ממש טוב שזה רק תרגיל ושלא ייבהלו!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
7 תגובות
עמוד 1
  • ממש סיוט התרגיל הזה רק לשמוע את זה והכל חוזר הפעם האחרונה שנפל בראשון היינו ברחוב ורצנו כמו מטורפים והיום התרגיל המחורבן הזה צלצלו אליי מבית הספר ליה ממש על סף התמוטטות בוכה ובקושי יכלה לדבר איתי בטלפון ואני תקוע בעבודה ולא יכולה לצאת כי חזרתי רק אתמול אחרי שבוע וחצי של אשפוז של מאיה בבית חולים. סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

• אנחנו באזור שבו שומעים הרבה, כך שאין להם ממש פחד, אבל בכל זאת לא היה נעים לשמוע את האזעקה, והכנתי את הילדים כבר משלשום.

החכם שלי בא אליי היום בבוקר ושאל, "ואם תהיה אזעקה אמיתית? איך נדע שזה לא תרגיל אלא באמת?" נראה כאילו הוא חשב על זה כל הלילה...
    חכם שלי!!!
  • כרגיל אמרו י אלף פעם ואיך ששמעתי את זה הכל חזר לי
    פייס: ortal_hori

• למרות שידעתי נבהלתי
  • פיתוש-היתה אזעקה בפ"ת-ז"א תרגיל?
  • גם אני נבהלתי זה היה ממש חזק !
  • אני פעם ראושנה שומעת את האזעקה. היא ממש מפחידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה