תמי 4 וג'וקים בתוכו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות למי מכן שיש פייסבוק,
    כנסו לעמוד שלהם שם ותראו כמה תגובות של אנשים שפתחו את המכשיר
    ומצאו ג'וקים, נמלים ומה לא... תעשו לעצמכן טובה ותעשו בדיקה מקיפה למכשיר אחת לתקופה...
    מפחיד לחשוב שזה משהו שאנשים שותים

16 תגובות
עמוד 1
  • איכססססס

לכן אני שותה רק מבקבוקים ורק עין גדי
    ולהורים שלי יש מי עדן שהם עצמם עושים בדיקה כל כמה זמן

זה ממש רשלנות שלהם גועל

מימי
  • גם לנו יש מי עדן ואנחנו בודקים ומנקים אותו אחת לחודש בערך...
    באמת הכי טוב מים מבוקבקים וזהו...

• מים מבקבוקים זה טוב אבל יקר מאוד.וגם לא טוב לסביבה.

• נורא והיום ואיך אני באה לפתוח את האינטרנט ,קופפת לי פרסומת של תמי 4.. חח מצחיק:)
    וכה ראיתי את החרא הזה עוד אתמול חשבתי אני מתה.
    אז אני חושבת להביא את המי עדן הגדול הבר,איך זה?

• מיכל זה אותו דבר. כל מתקן מים חשוף כמו תמי 4 למזיקים.
    צריך לנקות את הסביבה של המכשיר.
    הג'וקים לא מגיעים מהמפעל.

• אלה, במתקן הגדול של מי עדן או נביעות אין מנגנון סינון כמו זה של תמי 4
    כל המבנה שלו יושב בפנים למעלה ואין שום צינורות שיוצאים החוצה לשום כיוון.
    מה שכן, בכל מקרה צריך לנקות את הברזים והנוקר וגם את המקום הזה
    שמניחים עליו את הכד אחת לכמה זמן...
    אבל הסיכוי שיגיעו מזיקים למתקן כזה קלושים מאוד
    לגבי המתקן השולחני של מי עדן או נביעות אני דווקא לא בטוחה כי אני לא יודעת איך המנגנון הפנימי עובד ועד כמה הוא דומה לזה של בר מים כמו תמי 4

• תשמעי לא יודעת.. סביבה נקיה בבית שבו אין ג'וקים -אין מצב שיהיו ג'וקים בתמי 4 או כל מתקן מים אחר. מקווה מאוד שהסביבה אצלי גם נקיה. אני פשוט לא מאמינה שזה משום דבר.
    אנשים יכולים לספר עד מחר שיש להם מנקה 4 פעמים בשבוע או שהם מצחצחים את הבית עם מברשת שיניים וחומץ- הג'וקים לא נוצרים מאויר.
    לגבי המתקנים האחרים-אין לי מושג. להורים שלי היה המתקן אני לא זוכרת כבר את הבניה שלו. אבל יש מצב שבגלל שזה כזה חיצוני אז לא יגיעו ג'וקים.

• מובן שג'וקים לא נוצרים מאויר, הם מגיעים מהשכנים, מקופסאות או שקיות מהסופר או כל מקום אחר שהביצים שלהם יכולים להדבק.
    אבל המקום שבו הם בוחרים להקים מושבה -לרוב- בכלל לא קשורה לרמת הניקיון של הדיירים.
    שהרי הג'וקים בכוונה בוחרים במקומות חשוכים שיד אדם לא תגיע לשם במצב רגיל, לא משנה כמה הם ישתדלו.
    בגלל זה לפעמים יש מושבה מתחת לבלטות או בין הארונות במטבח לקיר או מאחורי המקרר במנוע שלו, או מתחת לקומקום, או בתוך מתקן מים כמו במקרה הנ"ל..
    ואנשים בד"כ בכלל לא מודעים לעובדה שיש להם מושבה כזאת כי המזיקים מהסוג הנ"ל יודעים איפה להסתתר...

• איכסססס
  • מוזר לי בטירוף גם כשראיתי אתמול את ההודעה שפתחו בפייס בנושא.
    לדעתי אם יש ג'וקים בפנים הם לא נשארים שם, הם מטיילים יוצאים ונכנסים אז איך יכול להיות שרק פתחו וגילו את כולם? חייב שיהיה איזה פתח שהם מטיילים דרכו או לפחות יוצאים החוצה ו"מתגלים"
    יש לי תמי 4 בבית ואתמול בעלי פתח אותו לבקשתי- לא היה כלום
    מזל.

לדעתי מדובר ב"מתקפת" של עובדים בחברות מתחרות.. אבל רק נראה לי...

בכל מקרה זה איכס אבל אי אפשר להאשים את החברה עצמה..
  • גם לי יש תמי 4 ואחרי שראיתי את הפוסטים בעניין אתמול הכרחתי את בעלי לפתוח את התמי ולוודא שאין שם פירור. היה נקי תודה לאל. האמת היא שלא נתקלתי בכלל בג׳וקים מסתובבים אצלי בבית כך שהייתי ממש נופלת מהרגליים עם הוא היה מוצא שם משהו. אגב זה ידוע שג׳וקים מתים על מערכות נסתרות מהסוג הזה כדי להקים מושבה. זאת אחת הסיבות שהתעקשתי שלא לעשות ג׳קוזי באמבטיה כששיפצנו ונסתפק באמבטיה רגילה.
  • לייטלי - ידיעות מסוג זה על ג'וקים היו גם לפני שנתיים כבר, הבעיה מוכרת בחברה, הם בעצמם מודים
    והג'וקים בהחלט היו יוצאים לטייל, במיוחד בשעות הלילה על מנת למצוא שאריות מזון...
    חלק מהאנשים גילו את המושבות בדיוק בגלל "הטיולים הליליים" האלה שלהם...
    אבל שוב, זה יכול לקרות בכל מכשיר. פשוט צריך לפתוח מדי פעם ולבדוק שהכל נקי
    ולחברות מתחרות אין עניין לעשות רעש כי זה יכול לקרות בכל בר מים, גם של אלקטרה,
    גם של מי עדן או נביעות, בהנחה שזה בר מים שולחני שיש בו מקום טוב ולח להסתתר בו.

• כן גם אני כמו כולם ראיתי את זה!! מזלי שיש לנו את המתקן של מי עדן סמייל. ככה אני גם רואה את המים וגם הסיכויים שיגיעו לשם ג'וקים הם די קלושים ולגבי איכות הסביבה - יש היום מיחזוריות ואת הבקבוקים ממחזרים - המודעות היא גבוהה.
    בכל מקרה, אני לא יודעת אם הג'וקים הגיעו לשם מחוסר נקיון של אותם אנשים או לא מה שכן אני יודעת - שהם שם ואי אפשר להתווכח עם העובדה הזו!
  • גם אני נחרדתי מזה ובעלי פתח את המכשיר בסופש האחרון. למזלי לא היו ממצאים..
    בעעעע

• כן שמעתי על זה באמת מפחיד
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה