מעדכנת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב פעם זה שלילי...לצערי כבר התרגלתי לבשורה הזאת
13 תגובות
עמוד 1
  • אוייש ממוש איזה באסה כול כך קיוותי בישבלך שתשמחי אותנו בבשורות טובות אני לא מאמינה מתיי זה ייגמר כבר לא נורא ממי תמשיכי בכול הכוח אין ספק שזה יגיע קבלי מלא מלא חיבוקים היום מותר להיות בבאסה מחר יום חדש אוהבת אותך נשיקות!!!!!

• אני מקווה בשבילך שפעם הבאה זה הפעם שלך!!!!
  • נופי מתוקה,
    יש דברים ניסתרים לא נבין לא נדע... לעולם למה דברים קורים ככה.
    אני רוצה לשתף אותך בזה ואני מקווה שזה יעודד אותך.
    תפילה חזקה מאד
    "כדי להגיע למשהו שמעולם לא היה לכם ,עליכם לעשות משהו שמעולם לא עשיתם". כאשר אלוהים לוקח משהו מהישג ידכם, הוא אינו מעניש אתכם אלא רק פותח את ידכם לקבל משהו אחר במקום.

לעשות -פירוש: לתת ,להעניק,לעזור,לתמוך להסיר את האגו ולתרום לנזקקים.
    "רצון האל לעולם לא יקח אתכם למקום בו חסדו של האל לא יוכל להגן עליכם". משהו טוב יקרה לכם היום, משהו שחיכיתם לו או לשמוע עליו. אלו רק 21 מילים : "אלוהים, אבינו שבשמים, אנא עבור בביתי וקח משם את דאגותי ואת תחלואי ואנא שמור על משפחתי ורפא להם, בשם האלוהים. אמן."

בהצלחה
  • אוף ממי איזה ביאוס מבאס!!! מזמינה אותך להתלוות אליי לחודש חדש ומעולה!!!!! חיבוק ענקי

• תודה רבה רבההה בנות על העידוד אתן מקסימות אחת אחת אוהבת אותכןן ויאללה אוספת את עצמי לסבב חדש...בשורות טובות לכולנווו
  • תודה רבה רבההה בנות על העידוד אתן מקסימות אחת אחת אוהבת אותכןן ויאללה אוספת את עצמי לסבב חדש...בשורות טובות לכולנווו
  • באמת מבאס לקבל את התשובה השלילית אבל אנחנו חייבות להיות חזקות ולהרים את הראש ולהמשיך להאמין שזה יקרה!!!! גם אני כל חודש מחכה למחזור בכלל לא חושבת בראש שיש אופציה שהוא לא יגיע וככה כבר שנתיים!!! אבל יום אחד בע"ה הוא יפתיע!!! ויגיע באיחור של תשעה חודשים! זה יקרה את חייבת להאמין בזה והתוצאה תהיה כלכך מדהימה שכל התקופה הארוכה בזו תישכח אני בטוחה
    שמרי על האופטימיות

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • יעל כל הכבוד על האופטימיות ואיי שנתיים זה לא קל בכלל....אני מאחלת לך בהצלחה !!!! ומחזיקה לך
  • יעל כל הכבוד על האופטימיות ואיי שנתיים זה לא קל בכלל....אני מאחלת לך בהצלחה !!!! ומחזיקה לך
  • כן שנתיים זה הרבה זמן אבל למען הגילוי הנאות התחלתי לבדוק את העניינים רק לא מזמן לא הייתי לחוצה על העניין הייתי תוך כדי תואר וגם מאוד מאוד פחדתי מהתערבויות חיצוניות וזריקות... אבל הנה היום גם אני כאן ועכשיו בכל הכוח!!!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • שיהיה לך המוווון בהצלחה יקירתי!!!

• מאחלת לך סבב חדש ומוצלח ואחרון!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה