חיסון רוטה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכנו לעשות את החיסון ואז האחות אמרה שצריך מאוד להיזהר במשך שבועיים כי זה מופרש בצואה ואפשר להידבק.
    עכשיו היא גם אמרה שנותנים בגיל 2 4 6 חודשים וזה גילאים שתינוקות במעון, אז זה אומר שהם יכולים להדביק אחד את השני בלי סוף ברוטה הזה לא???
5 תגובות
עמוד 1
  • לא בדיוק ..
    אחרי רוטנ יש נגיפ מוחלש ואנשים עם מערכת חיסונית חלשה
    יכולי להדבק אם הצואה תבוא במגע או שנטיטול יהיה פתוח ..
    לכן אחרי רוטה לסגור בשקית ולשטוף טוב ידיים
  • אבל במעון לא תמיד מקפידים לסגור את הטיטול ולרוב התינוקות המערכת החיסונית חלשה...נשמע לי בלגן...
  • בגן זה באמת יותר מועד לפורענות, אני נדבקתי ברוטה בבית כשכן הקפדתי לעטוף את החיתולים המלוכלכים בשקית ולשטוף היטב את הידיים..
    אז בגן זה אפשרי גם כן אבל מה לעשות, זה עוד סוג של חיידקים שנמצאים בגן ממילא..
    כל הורה צריך להיות אחראי על הילדים שלו ולהזכיר לגננות ומטפלות שהילד/ה שלו קיבל חיסון רוטה ושיקפידו על הגיינה מירבית.

• האמת שלנו לא אמרו את זה
    אבל למשל להב לא קיבלה את החיסון (כי אז זה לא היה בסל וחשבתי שמה שלא בסל ממש לא הכרחי)
    והיא חטפה את הרוטה הזה בצורה מחרידהההההההה
  • גם לי היא לא אמרה את סה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה