היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בביקור האחרון בטיפת חלב (בו לצערי לא הייתי נוכחת), נתנו לשקד לעשות בדיקת דם כללית
לפי מה שאני יודעת, עושים ספירת דם כללית בדרך כלל בגיל שנה, לא?
אני לא רוצה להכאיב לו ולטרטר אותו פעמיים
11 תגובות
עמוד 1
גם אני זוכרת שעושים בדיקת דם בגיל שנה אבל פעם הבא שאת הולכת לטיפת חלב זה בחיסון של גיל שנה אז אולי בגלל זה היא אמרה לעשות כדי שתגיעי כבר לחיסון עם התוצאות
אפשר גם לפני גיל שנה ואם יש אנמיה אז כדאי לטפל כמה יותר מוקדם ! אני עשיתי בגיל של שקד כי איתמר היה חולה בדיוק ורצו לדעת אם יש זיהום חיידקי ועל הדרך כבר בדקנו את ההמוגלובין שלו ...שיצא תקין
ולוקחים מהוריד?
אצלי זה היה מהוריד כי היו צריכים יחסית כמות לבדיקה לפחות 2 מ"ל -אבל אם זה רק לצורך המוגלובין אז אולי אפשר אצבע -תשאלי בטיפת חלב או איפה שעושים לו איך זה נעשה
אומרים לעשות בגיל 9 חודשים כדי לבדוק את רמת הברזל
קודם כל השאלה איזה בדיקות דם נתנו לכם לעשות?
עם את רואה שרשום רק ספירת דם אז עושים את זה בד"כ בגיל שנה, והבדיקה נעשית מהאצבע.
שאר הבדיקות לוקחים מהוריד.
אולי היא הביאה לך רק בדיקת דם לספירה והתכוונה שלעשות אותה עד גיל שנה ואז לבוא עם התוצאות אליהם..
אנחנו עשינו כבר פעמיים בדיקות דם, מהאצבע ומהווריד ( אריאל היה חולה הרבה בתקופה האחרונה ורצו לדעת למה) לא היה נעים בכלל
[/url
תודה חברות
הרופא שלי דוגל בבדיקות דם אחת לכמה חודשים עשינו כבר פעמיי איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
אאאא פעם ראשונה לקחו,מהרגל והפעם מהאצבע איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
השאלה היא למה נתנו לכם הפניה . האם בגלל משהו מסויים או כהכנה לחיסון גיל שנה? תבררי בטיפת חלב .. כי אם יש סיבה אז עדיף לעשות פעמיים ולראות שהכל בסדר
השלילת אנמיה שעושים לכולם כאילו של גיל שנה באמת זה לפני גיל שנה חחחח גם לנו היה משהו כמו 9-11 חודשים איפשהו שם. ולקחו מהאצבע. במהלך הדקירה הילד היה ללא תגובה בכלל