היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבד לי לא נוח לי דוקר לי למטה שאני הולכת, תמיד אני יולדת אחרונה מכל הבנות שנמצאות בשבוע שלי
13 תגובות
עמוד 1
מקווה שתהיה לך לידה קלה בהקדם והעיקר שבסיום תזכי לתינוקת בריאה ומושלמת ואז כל התהליך ישכח לאור הברכה
יקירתי שולחת לך המון המון
תודה על העידוד
נשמע לא פשוט בכלל להיות כל היום בבית עם הילד בן שנתיים ובהריון !! מקווה שזה יקרה ממש בקרובבב ...
ותנסי להזמין לבית חברים בגילו... זה יעזור לך ולו....
היי מאריפוסה אני מראשון לציון. לגן אני כנראה אכניס אותו רק בספטמבר שהתינוקת תהיה בת חצי שנה...לצערי אין אפשרות להכניס לגן כשרק הבעל מפרנס הגנים היום זה פשוט משכנתא!
מיכל כל החברות שהיו איתי בהריון הקודם שמו את הילדים בגן ויצאו לעבוד (מה שגם אני הייתי מתוכננת לעשות) אין לנו פשוט אף אחד באזור אני גם לא מכירה אימהות עם ילדים בגילו כי הוא לא בגן, מה שאנחנו עושים זה מדי פעם לגימבורי בקניון ולגינה שליד הבית אבל כמה אפשר???
שירה נעלבתיייי אליה מוכן לבוא לשחק עם יהונתן
חחח חמודה ...
אז תתחברי עם אמהות מהגינהה ... תציעי להן שתיפגשו יותרר ....תזמיני קודם אלייך ככה בנחמדות ולפעמים תלכו אליה ... האם יש חוגים במתנסים אצלכם?
אין לי מושג על חוגים ועם אימהות בגינה זה לא ממש מגיע לרמה שאני ממש אדבר ואזמין אותן אלי נראה לי קצת מפדח כזה.....ושניייייי את בכלל נעלמתתתת את יודעת שאת יכולה לבוא מתי שבא לך בלי הזמנה וגם אנחנו נשמח לבקר אצלכם
מיכלללל שאלה נכון ברוב הגנים הפעילויות זה בבוקר עד לפני ארוחת צהריים?? ואחכ בערך ב12-13 ישנים. זאת אומרת שאפשר לשים עד 13? שאת השינה יעשה בבית
מאמי אני אגיב לך עוד מעט שהמתוקים ישנו...
בינתיים קבלי
כן חצי זה יום זה עד הצהריים . יש מקומות שמאכילים ושולחים הביתה ( ואז השנצ בבית) יש מקומות שזה בלי האוכל ואז דואגים לאכול בבית ..