היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז ככה, אני אמורה לקבוע סקירת מערכות שניה ושייכת לקופת חולים כללית. ז״א שיש לי אפשרות לעשות דרך הקופ״ח ב 25 ₪. גם האחות ליווי הריון וגם הרופא נשים ציינו שניהם בהזדמנויות שונות שאין מה לצפות יותר מידי מהבדיקה דרך הקופה כי היא די שטחית ושאם יש לי אפשרות אז עדיף באופן פרטי. בדקתי במכון בו עשיתי את השקיפות והסקירה המוקדמת (קולמדיק בראשל״צ) והמחיר אצלם הוא 1000 ₪. ידוע לי שאלו המחירים כמעט בכל מקום. בכל מקרה אני לא יודעת עד כמה זה הכרחי להוציא כרגע סכום כזה. ב״ה (טפו טפו טפו שום בצל) כל הבדיקות עד היום יצאו תקינות. מה אתן הייתן עושות?
6 תגובות
עמוד 1
אני עשיתי את כל הבדיקות דרך הקופה וזה לא נכון שהבדיקה שטחית לי עשו את הסקירה קרוב ל- 40 דקות כולל הסברים והכל
אני התייעצתי עם הרופא נשים שלי והוא אמר לי שחבל לי להוציא את הכסף על בדיקה של סקירת מערכות שנייה באופן פרטי כי מגיע דרך הקופה (גם אני בקופ"ח כללית). מה שהוא גילה לי זה דבר כזה: הרופאים עושים סקירת מערכות מורחבת (אפילו שלנו הם מציינים כי זו בדיקה רגילה) פשוט ההבדל הוא שיש דברים שהם רושמים אצלם ולא רושמים בדף שלנו, אבל הם עושים את זה כדי לכסות את עצמם על כל מקרה שלא יהיה כי חס וחלילה אם יש בעיה ותגיע תביעה כלפיהם, שהם יהיו מכוסים. כמובן אם יש איזו שהיא בעיה, הם אומרים.
שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת עשיתי באופן פרטי (לא עלה הרבה) ואת הסקירה המורחבת עשיתי דרך הקופה.
בע״ה יש לי השבוע דרך קופ״ח כללית
תודה, אתן ממש מרגיעות אותי כי מלכתחילה לא רציתי להוציא הון תועפות על בדיקה שאני יכולה לעשות בעלות סמלית. עם כל ההיסטריה שיש סביב בדיקות הריון חששתי קצת כי יש תמיד את אלה שיגרמו לך להרגיש לא אחראית ״בגלל כסף״...
כמו אולגה שקיפות וסקירה עשיתי פרטי ( עם החזר) וסקירה 2 עושה בקופה
הם מחוייבים לבדוק אותם הדברים וגם מקבלים דיסק בסוף אז חבל על הכסף