היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל חג אהבה שמח ושאהבה והרומניטיקה תמיד יהיו בביתכם !!
אז מה קיבלתן היום ? לאן הולכים ? ומה אתן קניתן ?
אני קיבלתי זר פרחים עם בלון והשבועעעעעעי המתנה שאני הכי אוהבתתתת ללכת לבחור תכשיט מזהב (:
שיהיה לכן לילה טוב ומלא אהבה
19 תגובות
עמוד 1
צה״ל סידר לי אחלה יום אהבה
האמת שלא ציפיתי לשום דבר ואפילו לא ביקשתי או רמזתי אבל קיבלתי שרשרת ותליון של ילדה שרציתי ליום הולדת
סט טיפוח, אבל זה לא מעניין ו 3 לקים בגוונים שונים של ירוק (יש לי ולבעלי קטע כזה שהוא קונה לי לקים שעוד אין לי
חחחחח מיצי, השאלה היא אם יש סיבה לזה שעוד אין לך לקים בגוונים שונים של ירוק
חחחחחחח מיצי!
היה לי אתמול יום הולדת אז קיבלתי אתמול מתנות.זר פרחים ובו שוקולדים ובלון יום הולדת וסט ללין. אני לא חוגגת ולנטיינס אז ממש לא מזיז לי שהוא לא השקיע בעוד זר:)
אנחנו לא בקטע של מתנות.. מבחינתי מסאז' בכפות רגליים שבעלי עושה לי בכל ערב שווה פי מיליון מכל מתנה אחרת שהיה קונה. אוהבת אותו
אנחנו לא בקטע של מתנות.. מבחינתי מסאז' בכפות רגליים שבעלי עושה לי בכל ערב שווה פי מיליון מכל מתנה אחרת שהיה קונה. אוהבת אותו
בעלי קנה לי מכנס דמוי עור,ממש יפה מ H&M ואני קניתי לו מעיל מעור אמיתי, הוא תמיד רצה כזה והיה אחד מהצם אז קניתי איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
חיכה לי זר פרחים בבוקר עם ברכה בערב קניתי לו מגן לפלא עם תמונות שלנו (אבל לצערי לא הספיקו להכין את זה בחנות אז רק היום אני יביא לו את זה), קניתי לו מארז פרלינים מלב והכנתי ארוחת ערב טעימה בבית היה ממש טעים ונחמד
אני קיבלתי שוקולד (גילוי נאות - אני תמיד מקבלת שוקולד כשאני מבקשת ולא רק ביום האהבה) ואני בתמורה נתתי... מציצה
אני הזמנתי אוכל לעצמי אבי היה בתורנות :). אז נראה לי מי שקיבל את ההזמנה ריחם עליי ושם לי שוקולד כזה ללבות בשקית
אני קיבלתי כלום,כלום ועוד קצת כלום וגם כשהצעתי ללכת לבית קפה הוא נרדם לי בפנים...
חחחח ג'ף את הכי השקעת
צפתי אל תרגישי לא נעים פייס: ortal_hori
היה לנו שנתיים לנישואים יום לפני אז קיבלתי חלוק עם הקדשה למקלחת,כל מיני קרמים ובושם אבל גולת הכותרת קיבלתי kmix שכל כך רציתי
יצאנו לבר פאב
באמת שבעלי מתעצבן כששואלים אותו איך אנחנו חוגגים את יום האהבה , הוא אומר שהוא לא צריך שום חג כדי לציין את האהבה שלו אליי, אבל בכל מקרההה יצאנו למסעדה והחלטנו שפסח הקרוב ניקח לנו שבוע או סופ"ש ונטוס לאיזה יעד באירופה. בברצלונה , פראג ואמסטרדם כבר היינו, אני אשמח להצעות ליעד(: