חייבת לפרוק זקוקה לחיבוק :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי לא אוהבת אותי, זה פשוט ידוע אבל שנה אחרי שאני במשפחה הזאת עדיין כואב לי הלב כל שבוע מחדש בגללה......
    אחותי תמיד אמרה לי "אחרי שתהיה לך את הילדה שלך את תתרגשי ממנה פחות פשוט כבר לא יהיה לך אכפת".

אבל אתמול היא שוב עשתה את שלה! סבתא שלי חגגה יום הולדת 80 אז סגרנו לה מסעדה קטנה וחגגנו לה כל המשפחה.
    ראיתי שם קרובי משפחה רחוקה שלי שלא ראיתי מאז החתונה שלי ובאמת השקעתי במראה שלי, הרגשתי הכי יפה שהרגשתי בכל ההריון הזה ובאמת כולם באו והחמיאו שכל כך יפה לי ההריון ושאני ממש קורנת. ואכן קרנתי עד שקרוב משפחה שלי בא לחמותי ואומר לה "כל כך יפה לסופי ההריון!" ומה חמותי עונה לה? "לכל הנשים יפה ההריון!"
    זה פשוט צבט לי את הלב! קשה לך לפרגן? לפחות אל תורידי ממה שהאחרים אומרים ותשתקי!
    אחר כך דיברנו על תחפושות ואמרתי שאני מתחפשת ל-תות והיא עונה כאילו בצחוק "לתות שמן!" אותו רגע ממש רציתי לבכות! היי, אני שבוע 33 ועליתי 12 קילו כן! בטח שהתמלאתי בכל המקומות ואפילו יותר אבל איפה הטאקט????? למה חייבים להעיר בצורה כל כך מגעילה????
    כל פעם שהחמיאו לי לידה היא מצאה איך לבטל את המחמאה ואז הגיע סבא שלי ואמר לה שזה שבעלי כזה בן אדם טוב הכל מגיע מהמשפחה ושהוא רגוע שאני בידיים טובות והיא כולה התלהבה "כן, על זה לא אתווכח איתך, אני מסכימה!!!"

כואב לי הלב איפשהו שהמשפחה שלי רק מחבקת ומפרגנת לבעלי ולחמותי אפילו קשה לשתוק כשמחמיאים לי.
    היום אנחנו אמורים ללכת אליה לעשות ארוחת שבת וממש לא בא לי! למה עלי ללכת למישהי שרק מעליבה אותי? אני חושבת שזה יהיה לגיטימי לסרב היום.
    מצטערת שחפרתי אבל ממש עומדות לי דמעות בגרון ולבכות לבעלי לא יעזור, הוא ראה ושמע הכל והוא לא יכול להעיר לה על כל מילה נכון?

חיבוק מישהי?

23 תגובות
עמוד 1
  • כמו שאבא שלי אומר- "סיפורים של חמה וכלה זה מהימים של סבתא שלי, אם לא לפני"
    תמיד זה היה ותמיד זה יהיה
    סוג של קנאות על הבן שלה..

מאמי, פשוט לא לספור אותה, היא לא שווה את זה...

והכי חשוב- תמשיכי להרגיש הכי טוב עם עצמך

וכל פעם שיש הערה בסגנונות שהיא זרקה לך
    תגידי מולה "בלי עין הרע"
  • שעה כתבתי ונעלם הכל
    אני קצת עסוקה אתיחס אחכ
    בכל אופן קבלי המוני
    אל תקחי אותה ללב ובטח שאל תלכי לארוחה עם בעלך לא יודע להעמיד אותה במקום כן גם אם זה על כל מילה בהצלחה

משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
  • קודם כל-
  • חבל שאי אפשר לעשות ״לייק״ בפורום!! מסכימה כל כך עם לייטלי- למה היא היתה במסיבה לסבתא שלך?

• תשמעי
    לי זה עלה בריבים קשים עם בעלי על היציאות של חמותי
    אבל בסופו של יום ני אמרתי את המילה האחרונה
    נכון שזה לא נעים לריב עם בעלך על אמא שלו
    אבל חשוב שתגידי את מה שעל ליבך
    כשאמא שלו הגזימה חתכתי הגעות
    לא באתי לארוחות לא עניתי לשיחות והיא שאלה את בעלי מה קרה
    הוא אמר לה שאמרה כך וכך הבינה את העניין
    ומאז סותמת

תתחילי להפעיל סנקציות אל תלכי הערב תגידי שאת לא מרגישה טוב
    אל תשכחי שכשיהיה לכם ילד היא תצטרך לרדוף אחריך
    וחיבוק ותשמחי

• איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• היא ממזרטה שימי עליהז&%&%
    ואת אל תלכי לשם הערב שחקי אותה עיפה ולא מרגישה ככ טוב
  • סופי יקירתי,
    קודם כל אני מבינה את אשר על ליבך
    אצלי זה לא מכיוון החמה אלא מכיוון האחים של בעלי - קנאה טהורה שמתפרשת במעשים ומילים זדוניים.
    כל מי שאומרת לך ״אל תשימי עליה״ מבין שאי אפשר באמת ליישם את זה
    זה מפריע ותמיד יפריע ולא משנה מה תעשי
    העצה הכי טובה שלי היא לגייס את בעלך לעניין ולגרום לו לשים לב לכל הדברים שמפריעים שלך
    ככה תוכלו לצחוק על היציאות שלה ולעשות פרצופים בינכם לבין עצמכם
    וגם הוא יוכל להתערב כאשר המצב יוצא משליטה או כשהיא מגזימה
    כיום אצלנו, כאשר זורקים הערות, בעלי ואני מחליפים מבטים ומגחכים על ההערות
    וזה עוזר להפיג מתח ועוזר ״להחליק״ את זה ולהמשיך בסדר יום.
    בהצלחה
  • מלא

• מלא מלא
    ואני מבינה אותך... אני ואת באותה סירה...
    איי חמות חמות..
  • איזה חוצפנית מגעילה
    פייס: ortal_hori

• אני מבינה את התיסכול ואת זה שנפגעת
    אבל לדעתי את פשוט צריכה להנמיך ציפיות
    ברגע שתפנימי שחמותך אישה מסכנה וקטנה
    שלא יודעת לפרגן ולתת מחמאות
    כך יהיה לך קל יותר להתחיל לשים *** ענק על מה שהיא אומרת
    או לא אומרת

• יו נשמתי. הלב נקרע לי מהכאב שלך. אבל את צריכה להבין. היא פשוט מקנאה בך שלקחת את הבן היקר שלה.
    יש לי חברה שסיפרה לי בול סיפורים כמו שלך ופשוט צחקנו כמה שומעים מהמילים שחמתה מתוסכלת ומקנאה. וזה בול מה ששומעים אצלך. כי אדם ששלם עם עצמו ולא מקנא אין לו שום בעיה לפרגן לאחרים. הבעיה מתחילה כשהוא אוכל את עצמו.
    אבל את לא אמורה לסבול מזה. ואת צריכה לשבת ולדבר עם בעלך בצורה רגועה ויפה אבל להסביר לו שאת לו שק איגרוף שלה ושאת לא מוכנה ללכת לשם אם היא לא תתחיל לשנות פאזה בדיבור שלה .
    וכשהיא מדברת ככה פשוט תצחקי ותחייכי לה. כי את תביני שהכל נובע מקנאה שלה.
    זה כואב וזה מעצבן והיא גם לא חכמה במיוחד כי במקום להתקרב לכלה כדי שיהיו יחסים טובים עם הבן היא עושה להפך.
    ודרך אגב. תתכונני להרבה הערות מעצבנות אחרי שתלדי ופשוט אל תתיחסי ותעשי מה שטוב לך. אבל שיחה עם הבעל היא הכרחית פה.
  • תודה על החיבוקים בנות, זה באמת עוזר איכשהו למרות שזה וירטואלי.

עם בעלי כבר שוחחתי ורבתי כמה פעמיים והוא ספק מגן עליה ספק מגן עלי ואומר לי שהוא מדבר איתה בארבע עיניים
  • אני לא מבינה למה את חוזרת מערב שנשמע כזה יפה,
    את אומרת שהרגשת זוהרת ויפה,
    ערב שקיבלת מלא מחמאות מהרבה אנשים,
    וכל מה שאת שומעת ואכפת לך ממנו זה כמה הערות של חמתך.
    לא מבינה.
    למי אכפת???
    שתגיד מה שהיא רוצה. ואת, אל תבני את הביטחון העצמי שלך סביב הפרגון או צרות העין שלה.

מיכל

• אוי! איזה גועל!
    אני חושבת שבעלך צריך להיות תמיד לצידך ולא "ספק לצידה וספק לצידך".
    לא ממש יודעת מה עוד ניתן לעשות חוץ ממה שגלי עשתה - לא להגיע ואז כשהיא תשאל למה, שבעלך יגיד לה: כי אמרת איקס..

לגביי זה שאנחנו רק וירטואליות.. אז זהו שלא!
    את באה למפגש הבא כדי להיווכח בעצמך

• [/center]

• חמות זה פשוט תופעה איומה
    עדיין לא נתקלתי במישהי שמסתדרת עם חמתה...

מה שנשמע הכי לא נעים בסיפור הזה זה שבעלך לא מגיב לה באותו רגע, למה אחרי בארבע עיניים?!
    אם זה משהו מתמשך הייתי עושה שביתה בבית, לא הולכת למקום שלא נעים לי בו או שפשוט הולכת לאמא שלי, אין דבר כזה שיעליבו אותך ככה ויפגעו בך ובלך ישתוק
    או שתעני לה, ואז יכול להיות מצב לא נעים או שבעלך יענה לה בדרך שלו אבל לא להרשות דיבור כזה.
    וקבלי המוני
  • וואו
    מזדהה עם כל מילה ואות

מצטערת לקרוא.
    היא באמת לא שווה את זה
    פשוט מקנאה שלקחת את בנה, זה ברור.

תרימי את הראש ותמשיכי להפגיז הופעה

• אז קודם כל קבלי
  • תודה בננות!!!!! אותו שישי שבת באמת לא הלכנו אליה, עשינו שבת בבית ואחר כך בילינו עם משפחתי. נקווה שהמצב ישתפר בעתיד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה