שאלת זחילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אגמי שלי בת 7 חודשים.
    לפני כחודש וחצי התהפכה מהגב לבטן ואז התחילה לזוז,היא זוחלת במקום בציר ואחורה.
    אולם קדימה היא איננה זוחלת;( ניסנו הכל מהצעצועים הכי יפים וזוהרים וצבעונים ועד המרחבים הפתוחים.
    ניסנו לחכות לה בצד השני ולקרוא לה שתעשה כמה צעדים אבל היא לא זוחלת קדימה.
    כאשר אני מצמידה לה את הרגלים בלב ברירה היא מתקדמת אבל לבד לא.
    האם זה תקין כל כך הרבה זמן לזחול אחורה?והאם יש לכם טיפים לעידוד זחילה קדימה?
    תודה בנות;))

4 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי תקין לחלוטין
    שלי התחיל לזחול קדימה(גחון) כשעברנו דירה... אז אולי תעברו דירה?
  • חחח מיצוש אנחנו באמת עוד מעט נכנסים לבית החדש שלנו בע"ה.. אבל היא תהיה כבר בת שנה חחח

• זה בסדר גמור אל תלחצי. הבת שלי אם אני לא טועה בגיל שמונה חודשים דילגה פשוט על הגחון וזחלה על ארבע ונפלה זחה ונפלה קראנו לזה הליכת צפרדע חחח.
    תמשיכו לעודד אותה שימו לה דברים שעושים רעש ואורות. ואפילו את הפלאפון שלך. חח אל תצחקי אבל זה מדהים איך הם נמשכים למכשיר הזה.
    ואל תסתכלי על זה שתינוקות אחרים כבר זוחלים. כל ילד והקצב שלו. זה לא שהיא לא מתפתחת היא מתהפכת וזוחלת אחורה וזה מעולה. לאט לאט תהני מכל שלב.
  • היי מיכלי
    (אני מתה על השם הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה