אלרגיה? פריחה הלפ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקודם נתתי לליאם קצת עגבניה ( ממש מעט ורק את הגרעינים) ואחרי זה נתתי לה טיפה של חומוס למריחה. ככה עם האצבע שתטעם.
    עכשיו קילחתי אותה וכל בית החזה והכתפיים היו עם נקודות אדומות קטנות.
    אני משליכה את זה למה שנתתי לה לטעום ,מה עושים עכשיו???????
    איך אני ידע ממה זה קרה לה?

6 תגובות
עמוד 1
  • תעקבי אחריה, אם זה פעם ראשונה של שני הטעמים כדאי להפריד בינהם פעם הבאה.
    כרגע נשמע שזה לא נורא
    אבל להבא לעשות ניסויים בבוקר, באמצע השבוע..כשיש רופא בקלות

• היי נופקי ,
    סביר להניח שאת יכולה לנשום .. וזו לא אלרגייה , התגובה האלרגית בדרך כלל תופיע לאחר החשיפה השנייה או השלישית ולא דווקא אחרי חשיפה ראשונה ,
    נסי להפריד כמו שיעצה לך נוגה בין הירקות וחשפי אותה שוב לכל ירק בנפרד וכך תוכלי לבחון אם אכן הפריחה נובעת מחשיפה למזון כלשהו:)
    בהצלחה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • עגבניה זו הפעם השנייה שהיא טועמת
    הכמות היתה מזערית אפילו לא כפית,
    חומוס למריחה זו כן הפעם הראשונה ונתתי לה ממש אפילו לא רבע כפית שטוחה היא רק ליקקה מעט...
    הפריחה עברה בבוקר תודה לאל
    איך עכשיו אני ידע ממה זה??
    מבחינתי כרגע להימנע מלתת לה חומוס ועגהניה.
    ננסה שוב עוד חודש בערך בנפרד כדי לדעת ממה האלרגיה

• את יכולה כבר עכשיו לנסות לתת עגבנייה שוב וגם חומוס רק בנפרד , הסבירות שזה מהעגבנייה גבוהה יותר מכיון שזו חשיפה שנייה בעצם, נסי לא לתת את הגרעינים אלא דווקא את בשר העבנייה עצמה ואפילו אם ממש בא לך להשקיע אז לקלף אותה ( ניתן גם להניח במים רותחים , לקלף ואז לתת את בשר הגבנייה מרוסק כמובן ) ואם תצא שוב פריחה אז , גילית ממה הפריחה :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אני מפחדת לנסות שוב!
    יש בכלל דבר כזה אלרגיה לעגבניה??? 

• אני גם חושבת שזה יותר מהעגבניה -
    שתרגיש טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה