בנות יקרות - כואב לי מאד ומשתפת - נא עזרתכן.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אקצר את הסיפור - לפני שנתיים בטו בשבט, ראש העיר שלנו (בכרמיאל) עשה הפנינג נטיעות של ילדי כרמיאל ממש מתחת לבית שלנו. גם אנחנו השתתפנו. עידו היה אז בן שנה וחצי ועשינו מזה פרויקט תיעוד - בכל שנה בטו בשבט אנחנו מצלמים אותו לייד העץ כדי לראות איך הם גדלים יחד... היו עוד הרבה ילדים שנטעו עצים... לייד הבניין שלנו בונים שכונה יקרה והיום ב-7 בבוקר חשכו עיניי - ראיתי את הכל פשוט ה-ר-ו-ס!!!! שופל עבר על השתילים הללו, הרס אותם כליל - אפילו אם רוצים למצוא את העצים זה בלתי אפשרי - וכששאלנו את אחד העובדים מה הסיפור - הוא טען כי הם עושים קו ביוב בחסות העירייה. לא הפסקתי לבכות כל הבוקר ואני לא מפסיקה לחשוב על האובדן הכבד...
שלחתי פקס ומייל לראש העיר, פירסמתי בפייסבוק מכתב, שאתן יכולות לראות אותו בדף הפייסבוק שלי (עשיתי את זה על PUBLIC, כך שכולם יכולים לראות זאת) ואני זקוקה לעזרתכן בשיתוף (SHARE) של הפוסט שפירסמתי....
אתן יכולות למצוא אותי בפייסבוק תחת השם keren rozenberg. מי שעדיין לא חברה שלי שם - אשמח!!!
בבקשה, תעזרו לי בנושא - העצים הללו כבר לא יחזרו אך למען הבאות... תודה מראש
3 תגובות
עמוד 1
ממש עצוב ומכעיס אין לי פייס אבל שולחת לכם איך עידו קיבל את זה?
איזו חוצפה של עירייה!!!!!!!!!!! פשוט גועל נפש כלבים פייס: ortal_hori
עידו לא יודע על זה. בינתיים אני מנסה לחסוך ממנו עוגמת נפש