זקוקה לעצה ,חוות דעת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות זקוקה לעצהה
    הבת שלי בת חודשיים לא ישנה כל היוםם
    אני לא יודעת מה מצייק להה היא ערה מ 8 בבוקר עד 8 בערב!
    אני מרדימה אותה במהלך היום היא נירדמת עלי איך שאני שמה אוותה במיטה לא עובר 2 דקות היא קמה בבכי
    אני כבר אובדת עצות מיואשת היא לא נותנת לי אפילו שניה לעשות פיפי
    בשעה 8 אני עושה לה מקלחת וקצת עיוסיים היא נירדמת עד הבוקר
    אבל רבאק כל היום תינוקת ערה זה הגיוני?? כי אני יודעת שבשינה הם גדלים..
11 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות גזים
    הבת שלי גם סבלה מאוד מאוד מזה
    מה היא אוכלת?

• סימלאק.
  • איך היא מתנהגת במהלך היום, היא צוחקת, מחייכת, עושה תנועות? מגיבה לסימנים או שיום שלם בוכה?
    אם היא לא בוכה במהלך היום, אז אולי היא פשוט לא רוצה לישון, כן כן, לא כול התינוקות ישנים במהלך היום, גם בני היה כזה, אהב לישון רק בעגלה בחוץ. אבל לילה שלם ישן, בערך כמו שאת מרדימה אותה סביב שעה 8 ועד הבוקר, בערך עד שעה 7, אז מה רע בזה? אם זה טוב לה ככה, היא לא מעוניינת לישון במהלך הים ולא סובלת מגזים, אז זרמי איתה. קחי גם בחשבון שהיא עדיין קטנה, ברגע שתתחיל להתפך, לזחול היא תוציאה יותר אנרגיה ותתעייף יותר אז אולי תרצה לישן קצת גם בצהריים.

או שהיא פשוט רוצה להיות איתך, צמודה לך, היא עדיין ממש קטנה, בת חודשיים, תנצלי את זה, הם גודלים מאוד מהר ובגיל 5 לא תרצה לישון איתך.
  • תתחילי להרדים אותה ביידים ושנייה לפני שהיא תירדם שימי אותה במיטה
    תטפחי לה על הגב תנערי את העריסה
    ואם עיסויים מרגיעים ומעייפים אותה תעשי לה גם בהחלפות ..
    כי היא כן עייפה עובדה שהיידים היא נרדמת .. היא פשוט התרגלה ליידים
    בהצלה מאמי .. גם אצלי זה היה ככה
  • את העיסויים את יכולה לעשות גם במהלך היום בקטנה ואז להשכיב לישון ( מיני טקס שינה ). עם נימי בצהריים זה עיסוי שטיפה בכיור לא אמבטיה.. ושנת צהריים . הוא גם לא ישן הרבה ביום וזה בסדר יש ילדים יותר עירניים...

כל עוד היא מחייכת ומגיבה וחיונית זה הכי חשוב.

ומסכימה עם אורטל כשהי מתאפצת למיטה קצת על הצד כך את יכולה לטפוח לה על הגב ולהשמיע קול שששששש או אהההה תלוי מה שמתאים לך...

הצעה נוספת גם שאת משחקת איתה לתת לה לשכב על מזרן/אוניברסיטה וצעצועים לידה ואת יושבת/שוכת לידה ולא על הידיים זה יתן לה להבין שהיא יכולה להעסיק את עצמה... כמובן לדבר/לשיר לה ומידי פעם לשתוק ולתת לה להתעניין בדברים

• היא בוכה כל היום שהיא ערה?
    אולי זה גזים תבדקי.

אצל מהרגע שנולדה היא אהבה מאוד לישון
    היום שהיא בת 4 וחצי חודשים עושה לי משחקי שינה
  • מאיה אמרה הכל
    פייס: ortal_hori

• אני גם נתתי סימילאק והיא סבלה מאוד מגזים
    אחכ החלפתי לה למטרנה וזה נרגע

• יכול להיות שמשהו מציק לה אבל יכול להיות שזה אופי כזה
    שמעתי על ילדים שלא ישנים כל היום גם בגיל הזה
    [/center]
  • אם היא בוכה את ישר ניגשת או נותנת לה צאנס להירגע לבד?
    כי לפעמים זה יכול להיות רק פינוק למרות שבגיל כזה מוקדם קשה לי להאמין..
    אני רק יודעת נתתי לדניאל חמש דקות לבכות והוא היה נרגע לבד
    רק ככה הוא למד לישון במיטה ולא בידיים
    הוא היה מאודדדד מפונק, ועד היום הוא כזה

באהבה,
    כרמל.
  • תודה בנות אנסה ליישם את כל הדבריםם..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה