היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות הבת שלי בת 4 וחצי חודשים. היא ישנה לי לילה שלם. לפני בערך שבוע וחצי התחלתי לה שילוב של דייסת קונפלור במטרנה הראתה סימנים שהיא אוהבת אבל עדיין לא משביע אותה כי היא אחרי כמה שעות קמה ומבקשת עוד, אני לא יודעת מה לעשות? מרקים אני גם נותנת, המטפלת שלה במעון אמרה לי שהיא אוכלת מאוד יפה מרק ולא מבקשת עוד מטרנה אבל שאני נותנת לה מרק היא מבקשת אחר כך עוד מטרנה ולא מרק. אז אני די מבולבלת.
בכמה ימים אחרונים היא התחילה לחרחר ולהשתעל אז אנחנו עושים לה אנילציות אתמול מסכנה ממש לא הרגישה טוב נתנו לה נובימול ונירגעה וישנה כמעט כל הלילה קמתי רק לתת לה מוצץ וזהו. אה ואתמול היא קמה בצרחות כאילו משהו כואב לי והתחילה להוציא גזים אז לא יודעים כבר ה כואב לה. גזים? חניכיים? לא יודעים
מה לעשות ????
2 תגובות
עמוד 1
זה נשמע כאילו היא מפתחת משהו, במיוחד שהנוובימול עזר לה וישנה טוב..... לי זה לא נשמע קשור לאוכל, והרבה פעמים כשהם לא מרגישים טוב הם מעדיפים את המטרנה על פני אוכל אחר, בכל אופן ככה זה אצלי...... שתרגיש טוב ותחזרו במהרה ללילות שקטים ומלאים.
הכל יכול להיות....הייתי בודקת אצל רופא, יכול להיות אוזניים פייס: ortal_hori