לא יודעת אם רוצה כרגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות.
    התחלתי יום שישי שעבר גלולות ואני לא שלמה עם עצמי.
    יש לי תינוקת מדהימה בת 4 וחצי חודשים
    שבוע שעבר לרגע חשבתי שמאחר לי
    מכירות את זה שצד אחד שלכן רוצה עוד הפעם הריון וצד שני לא רוצה כרגע בגלל שזה מוקדם.
    ופתאום קיבלתי קצת התאכזבתי התחלתי לקחת גלולות כדי לא להיכנס כרגע אבל אני מפחדת שלהריון הבא יקח לי יותר זמן להיקלט.
    מה לעשות?
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב על הנסיכה בת ה 4 חודשים
    אף אחת פה לא יכולה לייעץ לך מה לעשות, רק את עצמך.

העצה שלי היא תיהי שלמה עם כל מה שתעשי.

בהצלחה!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• טוב...
    קצת קשה לענות על השאלה...
    הפורום הזה הוא לבנות שלא מצליחות להיכנס להריון, ולא לבנות שלא סגורות על הרצון בהריון כך שאני חושבת שלא תמצאי כאן תשובה לשאלה שלך.

בהצלחה בכל מקרה..
  • אבל ייתכן שאורית כותבת בגלל שלקח לה זמן להכנס להריון האחרון... והפחד שזה יקרה שוב כשתחליט שהיא רוצה עוד הריון...(אם הבנתי נכון מהטקסט)
    אצלי ההריון נקלט אחרי כמעט שנתיים נסיון ואומנם עוד מוקדם אבל כבר קיימת ההתלבטות אם אחרי הלידה לקחת אמצעי מניעה או לא, מהפחד שכשאני ארצה עוד ילד יקח לי שוב הרבה זמן...
    אוריתי, תחשבי מה הטווח המינימלי שתרצי בין ילדיך ואז תתחילי לנסות והלוואי שההקלטות הבאה לא תתעכב כשתחליטי שהגיע הזמן.
  • נכון... ובכל אופן אני מאחלת לה בהצלחה...
    אני רק אומרת שלי באופן אישי אין את היכולת לייעץ לה

בהצלחה מכל בכל אשר תחליטי לעשות!
  • לא ניראה לי שזאת שאלה לפורום המתאים כי באמת כמו שחן רושמת כולנו פה מנסות להיכנס להריון ולא נידע לענות לך אוליי בפורום תמיכה הדדית
    בכול אופן בהצלחה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה